“INNOVATION FORPOST”. Презентація інвестиційних можливостей індустріального парку

“INNOVATION FORPOST”. Презентація інвестиційних можливостей індустріального парку

Укрінформ
13 вересня 14.00 - Презентація інвестиційних можливостей індустріального парку “INNOVATION FORPOST” (м. Дніпро)

Організатор: «Агентство розвитку Дніпра».

Спікери: Володимир Панченко - директор “Агентства розвитку Дніпра”; Олена Іваницька - керівник проекту “Індустріальний парк”; Дмитро Хорішко - керівник проекту “Бізнес-інкубатор”; Дмитро Гриценко - представник Міністерства економічного розвитку і торгівлі України; Валерій Карпов -  Департамент з питань зовнішньоекономічної діяльності та консалтингу Торгово-промислової палати України; Mr Jean-Erik de Zagon - Head of European Investment Bank in Ukraine; Ігор Дьячков - Хуавей Україна; Дмитро Пасенков - Cushman & Wakefield.

Коротко. Розпочавши Road Show на виставці Smart-city у Франції, “Агентство розвитку Дніпра” презентує вигідні умови участі у проекті для зовнішніх та внутрішніх інвесторів та девелоперських компаній.

Індустріальний парк “INNOVATION FORPOST” - пріоритетний для м. Дніпра інвестиційний проект, завдяки якому місто стає центром індустрії 4.0 з конвергентними рішеннями (як, наприклад, Hyperloop - шостий вид транспорту, який поєднує космічні і авіаційні технології, а також залізницю і трубопровідний транспорт, що втілюватиметься у вигляді Центру транспортних інновацій Hype.ua). У складі індустріального парку запроектовані офіси і R&D центри, виставковий комплекс з інноваційним музеєм науки, бізнес-інкубатори, навчальні кампуси, апартаменти і дитячий дошкільний заклад, готель, зелені зони. Площа території - 50 га.

До розроблення проекту “INNOVATION FORPOST” залучені всесвітньо відомі візіонери, фахівці з ревіталізації промислових центрів у різних країнах - Ден Кінкейд, Ден Андерсон.

Підсумкові матеріали:

У Дніпрі з’явиться сучасний виставковий центр на 15 тисяч кв. м і канатна дорога

На території індустріального парку “INNOVATION FORPOST”, що вже зареєстрований і розбудовується сьогодні у Дніпрі, з’явиться сучасний виставковий центр на 15 тис. м кв. Крім того, індустріальний парк планується сполучити з містом за допомогою канатної дороги.

Про це сьогодні на презентації в Укрінформі інвестиційних можливостей індустріального парку “INNOVATION FORPOST” (Дніпро) розповів директор Агентства розвитку Дніпра Володимир Панченко.

“У нас підписаний меморандум з інвестором на те, що ми будуємо поетапно середній виставковий центр на 15 тис. кв м, який повинен приймати як індустріальні виставки, так і музичні події. У Дніпрі сьогодні немає нормального виставкового центру, навіть на 5 тис. кв. м, де б можна було провести промислову виставку, а місто цього потребує”, - сказав Панченко.

Він також презентував проект, що має стати певною родзинкою “INNOVATION FORPOST” і якого не має жодне місто в Україні.

Мова йде про канатну дорогу як про міський транспортний засіб. Планується, що у Дніпрі вона матиме кілька станцій і з неї можна буде пересісти на метро. Орієнтовна вартість квитка на момент завершення будівництва складатиме 0,4 - 0,6 євро.

Як уже повідомляв Укрінформ, сьогодні під час круглого столу в Києві відбулася презентація інвестиційних можливостей Індустріального парку “INNOVATION FORPOST” - пріоритетного для Дніпра інвестиційного проекту, завдяки якому місто стає центром індустрії 4.0 з конвергентними рішеннями (як, наприклад, Hyperloop - шостий вид транспорту, який поєднує космічні і авіаційні технології, а також залізницю і трубопровідний транспорт, що втілюватиметься у вигляді Центру транспортних інновацій Hype.ua). У складі індустріального парку запроектовані офіси і R&D центри, виставковий комплекс з інноваційним музеєм науки, бізнес-інкубатори, навчальні кампуси, апартаменти і дитячий дошкільний заклад, готель, зелені зони. Загальна площа території - 50 га. Зона індустріального парку, як повідомила керівник цього проекту Олена Іваницька, буде поділена на 35 ділянок, з яких 21 ділянка — це промисловість і 12 — це інновації і освіта.

До розробки проекту “INNOVATION FORPOST” залучені всесвітньо відомі візіонери, фахівці з ревіталізації промислових центрів у різних країнах - Ден Кінкейд, Ден Андерсон.

Відео з круглого столу:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-