«Бізнес-Варта». Як захищатиме бізнес в Україні

«Бізнес-Варта». Як захищатиме бізнес в Україні

Укрінформ
11 липня 16.00 - Нагальні проблеми захисту бізнесу в Україні та презентація нових напрямів  діяльності  ГО «Бізнес-Варта» 

Організатор:  ГО «Бізнес-Варта».

Учасники: Ольга Матвіїва - виконавчий директор ГО «Бізнес-Варта»; Тетяна Козаченко - член Ради ГО «Бізнес-Варта», адвокат; Іван Мірошніченко - народний депутат України, голова Ради ГО «Бізнес-Варта»; Руслан Сидорович - народний депутат України, бізнес-омбудсмен ГО «Бізнес-Варта»; Леонід Козаченко - народний депутат України, бізнес-омбудсмен ГО «Бізнес - Варта»; Сергій Лабазюк - народний депутат України, бізнес-омбудсмен ГО  «Бізнес-Варта»; Володимир Шульмейстер - перший заступник міністра інфраструктури України (2014 - 2015 рр.), бізнес-омбудсмен ГО «Бізнес-Варта»; Олександр Данченко - народний депутат України, бізнес-омбудсмен ГО «Бізнес-Варта»; Олександр Опанасенко - народний депутат України, бізнес-омбудсмен ГО «Бізнес-Варта»; Вадим Денисенко - народний депутат України, бізнес-омбудсмен ГО «Бізнес-Варта»; Володимир Работньов   – екс-радник Міністра інфраструктури України (2014 – 2015р.р.); В'ячеслав Симченко - директор «Миколаївського тепловозоремонтного заводу»; Андрій Антонюк - голова «Української таксомоторної асоціації»; Леонід  Костюченко - голова Ради, президент «Асоціації міжнародних автомобільних перевізників України»; Дмитро Беспалов - експерт з транспортного планування; Родріг Мерхеж - президент авіакомпанії UMAir, бізнес-омбудсмен ГО «Бізнес-Варта»; Анатолій Зіненко - директор ТОВ «ВІАКОН Україна»; Павло Качур - голова «Асоціації виробників цементу України»; Олександр Кравцов  - керівник компанії «Electrocars»; Ярослав Пилипчук -  експерт з економічного аналізу та транспортної інфраструктури «Українського інституту майбутнього».

Коротко. Розширення діяльності ГО «Бізнес-Варта» безпосередньо пов'язане зі зростанням проблем бізнесу в Україні. Так склалося, що останнім часом ми приділили особливу увагу антирейдерській діяльності в аграрному секторі. Але численні звернення бізнесменів до нас засвідчують, що немає в країні напрямів бізнесу, на який не чинився б тиск з боку злочинців чи державних службовців. Не звертати уваги на це - неможливо. Тому в  планах ГО «Бізнес-Варта»  поступове невпинне розширення напрямів діяльності.

Під час «круглого столу» було  презентовано новостворене Адвокатське об'єднання на базі «Бізнес-Варти»,  підписано Меморандум про співпрацю з юридичними компаніями, а також поінформовано про новий інфраструктурний напрям, який куруватиме відомий фахівець - Володимир Шульмейстер.

Підсумкові матеріали:

Мільярдні інвестиції в інфраструктуру прискорять приріст ВВП до 20% в рік - експерт

Щорічне залучення інвестицій в розмірі 10 мільярдів доларів у розвиток інфраструктури забезпечить приріст ВВП в розмірі 25 мілліардів доларів в рік.

Про це в ході круглого столу в Укрінформі, присвяченого актуальним проблемам захисту бізнесу в Україні, сказав перший заступник міністра інфраструктури України (2014-2015) Володимир Шульмейстер.

«Інвестиції в інфраструктуру в 10 млрд доларів на рік потім дадуть приріст ВВП в 25 млрд доларів на рік», - сказав Шульмейтер.

Експерт зазначив, що тільки за рахунок розвитку інфраструктури можна дати поштовх зростанню ВВП України не в 1,5% або 2%, а в 20%.

Як повідомлялося раніше, в 2018 році на розвиток інфраструктури України має бути спрямовано понад 86 мільярдів гривень.

Відео з круглого столу:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-