«Діяти разом: партнерство та діалог»: міжнародна конференція (Мистецький Арсенал, м.Київ, вул. Лаврська, 10-12)

«Діяти разом: партнерство та діалог»: міжнародна конференція (Мистецький Арсенал, м.Київ, вул. Лаврська, 10-12)

Укрінформ

17 травня о 15.00 відбудеться міжнародна конференція «Діяти разом: партнерство та діалог» (Мистецький Арсенал, Київ, вул. Лаврська, 10-12).

Запрошені: Володимир Гройсман - Прем’єр-міністр України; д-р Марія Флаксбарт - Парламентський держсекретар Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини; Сабіне Мюллер - регіональний директор Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH; Геннадій Зубко - віце-прем’єр-міністр України; д-р Крістоф Байєр - заступник голови правління Deutsche Gesellschaft für internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH; д-р Пітер Вагнер - керівник координаційної групи ЄС з підтримки України; Наталія Микольська - заступник міністра економічного розвитку і торгівлі, торговий представник України; Олександр Саєнко - міністр Кабінету Міністрів України; Юрій Андрухович - письменник; проф. Ґеорг Мільбрадт - спеціальний уповноважений Федерального уряду Німеччини у справах побудови нової структури державного управління та децентралізації в Україні; Ребекка Хармс - депутат Європейського парламенту; д-р Ернст Райхель - Посол Федеративної Республіки Німеччина в Україні.

Коротко. Конференція спрямована на провідних представників зі сфери політики, громадянського суспільства і бізнесу, а також  партнерів із фондів, асоціацій, неурядових організацій тощо. Вона також розрахована на представників посольств та організацій-донорів, науки та засобів масової інформації.

Цей діалоговий захід має зробити внесок у взаєморозуміння в співробітництві, розв’язання існуючих викликів та визначити перспективи українсько-німецької співпраці. Ціль полягає у зміцненні зв’язків між партнерами через визнання вагомості досягнутого та підсилення прийдешнього.

Довідково. У рамках конференції відбудеться офіційна передача від Федерального Уряду Німеччини санітарних автомобілів для лікарень у Попасній (Луганська обл.), Торецьку, Авдіївці та Світлодарську (Донецька обл.). В урочистій церемонії візьмуть участь д-р Марія Флаксбарт, Парламентський держсекретар Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини та   д-р Ернст Райхель, Посол Федеративної Республіки Німеччина в Україні.

Захід організовується за дорученням Уряду Німеччини федеральною компанією Deutsche Gesellschaft  für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

Інформація щодо акредитації: ruslana.yarchenko@giz.de (вказуючи ЗМІ, ПІБ, контактні дані). Вхід за редакційними посвідченнями. Завершення акредитації:  16 травня о 18:00.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-