«Ріка життя». В Укрінформі відкриється експозиція живопису Ольги Кондрацької

«Ріка життя». В Укрінформі відкриється експозиція живопису Ольги Кондрацької

Укрінформ
24 травня 13.00 - Відкриття в «Укрінформі» виставки художніх творів Ольги Кондрацької «Ріка життя»

Організатор: Ольга Кондрацька.

Спікер: Ольга Кондрацька - член Американського інституту архітектури, архітектор-дизайнер.

Коротко. У творчому доробку Ольги Кондрацької - члена Американського інституту архітектури, архітектора-дизайнера зі світовим ім'ям і глибоко українською душею, – сотні проектів у сфері архітектури, дизайну і декорування інтер'єрів, успішно реалізованих у країнах Європи, Азії, Північної та Південної Америки. Кожна поїздка - це новий досвід, незабутні враження і унікальне поєднання фарб, які втілюються в нових, незмінно затишних інтер'єрах і прекрасних картинах. Полотна цього майстра живопису затребувані, її роботи знаходяться в фондах національних музеїв України, чимало картин  поповнили приватні колекції в Україні, Італії, США, Сінгапурі, Угорщині, Франції, Бразилії...

Арт-проект Ольги Кондрацької «Ріка життя» є унікальним за своїм задумом і розвитком. У колекції картин з однойменною назвою – понад сто полотен живопису, насичених душевним теплом, ніжністю і любов'ю, що наповнюють серце художниці в моменти споглядання краси та чудес, на які багата наша планета, і в години натхненної творчості.

На виставці, яка відкриється 24 травня о 13.00 в Укрінформі (вул. Б. Хмельницького 8/16, ст. м. «Театральна») і триватиме до 7 червня,  буде представлена одна із серій картин, присвячених столиці, підібрана таким чином, щоб кожна людина змогла знайти те ідеальне поєднання кольорів, яке наповнить її життєствердною енергією.

Підсумкові матеріали:

В Укрінформі відкрили виставку картин, присвячених Києву

В Укрінформі 24 травня відкрилась художня виставка "Ріка життя", присвячена місту Києву.

Експозиція триватиме до 7 червня, повідомляє авторка робіт Ольга Кондрацька.

"Відкриття цієї виставки присвячено моєму рідному місту - Києву. Я хотіла показати, наскільки це місто різноманітне в кольорі, які є емоції міста, його життєва енергія. У цій колекції картин я хотіла відобразити,наскільки багатий на колір світ Києва, кожен може в роботах прочитати і побачити своє. Сама виставка працює цілодобово й триватиме два тижні", - зазначила вона.

При цьому художниця уточнила, що за місяць роботи також виставлятимуться в Київському художньому музеї. Також картини "поїдуть" на виставку до США у серпні цього року.

Як розповіла авторка робіт, в серії художніх творів "Ріка життя" вже налічується понад сто полотен живопису, над якими Кондрацька працювала понад п'ятнадцять років. З них  - частина робіт присвячена кольоровому сприйняттю столиці України, які і представлені на експозиції.

"Більшість з нас забуває часом дивитись довкола. Ми дивимось на дорогу, біжимо, у вітрини магазинів, думаємо, що купити - і забуваємо дивитись на небо, на листя, слухати пташок. Важливо не забувати основу. Тому ця колекція про це, аби люди згадували себе і наповнювались енергією та гармонією", - додала митець.

Виставку можна побачити цілодобово у вітрині будівлі Укрінформ за адресою вул. Б. Хмельницького 8/16, ст. м. "Театральна". 

Відео з прес-конференції:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-