Ліга чемпіонів УЄФА: підготовка й організація міста до фіналу

Ліга чемпіонів УЄФА: підготовка й організація міста до фіналу

Укрінформ
18 квітня 14.00 - Ліга чемпіонів УЄФА: підготовка й організація, передача кубка ЛЧ, організація дорожнього руху під час проведення фіналу

Організатор: Департамент суспільних комунікацій КМДА.

Учасники: Андрій Мирошніченко – радник заступника голови КМДА, головний представник КМДА з питань, пов’язаних з проведенням фіналів Ліги чемпіонів УЄФА та Ліги чемпіонів УЄФА серед жіночих команд сезону 2017/2018 у місті Києві; Андрій Бондаренко – директор Департаменту з підготовки та проведення фіналів Ліги Чемпіонів УЄФА Федерації футболу України; Валентин Кульбако – начальник управління транспорту та пасажирських перевезень Департаменту транспортної інфраструктури КМДА; Тетяна Гузенко - заступник директора Департаменту суспільних комунікацій - начальник управління інформаційної політики та комунікацій.

 Коротко. Під час заходу спікери анонсують передачу кубків Ліги чемпіонів УЄФА, розкажуть про підготовку столиці до проведення обох фіналів та про інші організаційні питання, а також щодо питань дорожнього руху.

Підсумкові матеріали:

У зв'язку з проведенням фіналу Ліги чемпіонів рух транспорту у столиці буде обмежений - КМДА 

Через проведення фіналів жіночої та чоловічої Ліги чемпіонів на деяких вулицях Києва рух транспорту буде обмежений. 

Про це під час прес-конференції в Укрінформі розповів начальник Управління транспорту та пасажирських перевезень Департаменту транспортної інфраструктури КМДА Валентин Кульбако. 

"Всі події, пов’язані з фіналом Ліги чемпіонів в місті Києві, будуть супроводжуватися певними обмеженнями у русі транспортних засобів. Так, 21 квітня, під час передачі кубків Ліги чемпіонів УЄФА буде обмежено рух транспортних засобів по вулиці Хрещатик (від вулиці Архітектора Городецького до вулиці Богдана Хмельницького) на добу", - сказав  Кульбако. 

За його словами, з початку доби 1 травня до кінця доби 31 травня починаються роботи з монтажу містечка для проведення “Параду чемпіонів”. На цей час також буде обмежений рух транспортних засобів на  Хрещатику (від вулиці Архітектора Городецького до вулиці Богдана Хмельницького).

Зона перекриття Хрещатика буде розширена в день проведення фіналу чоловічої Ліги чемпіонів 26 травня  до Бессарабської площі. 

Під час проведення жіночого фіналу Ліги чемпіонів (24 травня) масштабних перекриттів в районі стадіону імені Лобановського не буде. 

"Планується така ж зона обмеження руху транспорту, яка була в 2012 році: це площа, обмежена вулицями Євгена Коновальця, Велика Васильківська, Льва Толстого, Володимирська, бульвар Тараса Шевченка, Хрещатик, Лесі Українки", - зазначив Кульбако. 

При цьому він додав, що 26 травня очікується пожвавлення руху на трасі Київ — Бориспіль, оскільки потрібно організувати перевезення орієнтовно 35 тисяч вболівальників з аеропорту. Ці перевезення будуть здійснюватися приблизно 130 автобусами. 

Метрополітен, за словами начальника Управління транспорту, працюватиме в штатному режимі. Проте в ніч після фіналу рух буде подовжено на три години.

Він наголосив, що найближчим часом буде видано розпорядження КМДА з детальною схемою руху транспопртних засобів. 

Кубок Ліги чемпіонів УЄФА покажуть в п’яти містах України 

Кубок Ліги чемпіонів УЄФА демонструватимуть в п’яти містах України. 

Про це під час прес-конференції в Укрінформі повідомив директор Департаменту з підготовки та проведення фіналів Ліги Чемпіонів УЄФА Федерації футболу України Андрій Бондаренко.

"З 22 квітня буде проводитись так звана подорож кубка, яка пройде в п’яти містах. Ми старалися охопити всі частини України. Подорож Україною з Києва перейде до Маріуполя, 23 квітня він буде в Дніпрі, 26 квітня в Харкові, 29 квітня в Одесі і 30 квітня у Львові", - сказав Бондаренко. 

Він зазначив, що кожен любитель футболу матиме можливість побачити його і сфотографуватися з ним.

Як повідомлялося, 21 квітня біля будівлі КМДА на Хрещатику, 36 відбудеться передача місту Києву кубків Ліги чемпіонів УЄФА.

Безпосередньо церемонія передачі кубків Ліги чемпіонів УЄФА у Києві проводитиметься з 12.40 до 13.00 перед будівлею міськадміністрації. 

На сцені біля КМДА кубки зустрічатимуть міський голова Віталій Кличко та президент ФФУ Андрій Павелко. Трофеї їм передадуть амбасадори фіналів Ліги чемпіонів серед жінок та Ліги чемпіонів УЄФА сезону-2017/2018 - Ія Андрущак та Андрій Шевченко.

Відео з прес-конференції:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-