Музика зближує. Іранський тенор Вахір Таджа з колективом "Хоньягаране Мегр" заспівають у Національній філармонії України (Володимирський узвіз, 2)

Укрінформ

12 лютого о 19.00 в Національній філармонії України відбудеться знакова подія для україно-іранських стосунків - концерт кращого іранського тенора Вахіра Таджа у супроводі музичного колективу "Хоньягаране Мегр".

Про вокаліста.

Вахір Тадж - молодий іранський вокаліст, який швидко став відомим в Ірані та за кордоном після перемоги у національному конкурсі талантів у 2007-у році. Після цього "містичний голос Персії", як його називають вдома, записав вже три альбоми, а кожен його концерт збирає тисячі шанувальників. 

Вахір походить із родини музиканта, професійну освіту отримав у славнозвісного іранського співака пана Шаджаріана. Поєднуючи школу народного співу із авторською манерою, він надає нового звучання традційним сюжетам за мотивами творів Сааді і Хафеза.

Про гурт.

Неординарний жіночий інструментальний гурт "Хоньягаране Мегр" складається з 12-ти солісток, які виконують місцеві хіти за допомогою народних інструментів.

У першому відділенні концерту буде виконано 15 композицій.

Подія організована силами іранської діаспори міста Києва і стане непересічною можливістю поринути у загадковий культурний світ цієї багатої на історію країни.

З питань акредитації звертатись за телефоном+380 (50) 653 29 18 - Ірина.    

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-