"Освітній Оскар — 2017". Нагородження переможців

Укрінформ
19 січня, 12.00 - Прес-захід, присвячений нагородженню переможців Всеукраїнського конкурсу "Освітній Оскар - 2017".

Організатор: ТОВ «Видавнича група «Шкільний світ».

Учасники: Марина Мосієнко - генеральний директор ТОВ «Видавнича група «Шкільний світ»; Василь Кремень - президент НАПН України; Павло Хобзей - заступник міністра освіти України; Дар’я Долгова - шеф-редактор ТОВ «Видавнича група «Шкільний світ».

Довідково. Конкурс проводився з 1 липня по 19 січня 2018 року під патронатом Міністерства освіти і наук України, Національної академії педагогічних наук України.

Конкурс мав на меті знайти й поширити найкращий інноваційний досвід останніх років у системі освіти України, зокрема Концепції Нової української школи; відзначити обдарованих педагогів та учнів на державному рівні, піднести імідж освітян.

Підсумкові матеріали:

В Укрінформі нагородили переможців конкурсу "Освітній Оскар-2017"

В Укрінформі у п'ятницю відбулася церемонія нагородження переможців Всеукраїнського конкурсу "Освітній Оскар-2017".

Про це повідомляє кореспондент агентства.

"Є концепція Нової української школи, і ця концепція позитивно сприймається суспільством. Завдання для Міністерства освіти та науки, Педагогічної академії та освітян - цю концепцію реалізувати... Я сподіваюся, що ті 147 освітян, які взяли участь в конкурсі, - це наші агенти змін, на яких ми маємо спиратися в реалізації нашої реформи. Бо вчитель є серцевиною освітнього процесу, людиною яка розвиває, показує приклад, сприяє формуванню цінностей і ставлень, формуванню компетентностей", - сказав на церемонії нагородження заступник міністра освіти та науки Павло Хобзей.  

Нагородження відбулося за 19-ма номінаціями, за якими відзначили вчителів, працівників освіти, управлінців в сфері освіти, а також навчальні заклади. 

Так, в номінації "Школа" була нагороджена Врадіївська районна гімназія Миколаївської області. 

В номінації "Директор школи" нагороду отримав Олександр Ткаченко, директор Білопільскої загальноосвітньої школи 1-3 ступеня № 2 Сумської області. 

У номінації "Кращий учень" нагороду отримала учениця Черкаського вищого профтехучилища Євгенія Воробйова, дівчина навчається за спеціальністю "пекар-кондитер". Від свого навчального закладу Євгенія подарувала організаторам коровай. 

Кращим дошкільним навчальним закладом за результатами конкурсу було визнано дошкільний навчальний заклад № 23 м. Сміла Черкаської області. 

Найкращим вчителем була визнана вчитель математики Дальницької ЗОШ 1-3 ступеня Одеської області Наталія Цісар. 

Конкурс проводився з 1 липня 2017 року по 19 січня 2018 року за підтримки Міністерства освіти та науки та Національної академії педагогічних наук України. Всього в конкурсі взяли 147 освітян з 23 областей України. 

Засновником конкурсу "Освітній Оскар" є видавництво «Шкільний світ», що спеціалізується на педагогічній літературі. Конкурс має на меті знайти і поширити найкращий інноваційний досвід в сфері освіти за останні роки, відзначити обдарованих педагогів та учнів і сприяти підвищенню іміджу освітян.

Відео з прес-конференції:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-