Громадський контроль. Чи прозоро діє Фонд соцстрахування?

Громадський контроль. Чи прозоро діє Фонд соцстрахування?

Укрінформ
15 січня, 10.00 - Громадськість до Фонду соцстрахування: куди поділися 49 мільярдів?

Учасники: Дмитро Сар'ян - представник Всеукраїнської профспілки працівників наземного, водного та авіаційного транспорту; Дмитро Ходос - представник Всеукраїнської профспілки працівників сфери бухгалтерського обліку та аудиту; Сергій Кондрюк - представник Профспілки працівників агропромислового комплексу України.

Коротко. Учасники заходу прагнуть привернути увагу ЗМІ до питання розпорядження коштами ФССУ та спроб протидіяти громадському контролю, зокрема, ігнорувати законні вимоги про прозорість діяльності.

Підсумкові матеріали:

Представники громадськості вимагають звільнити директора виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України  Боженкова

Представники громадськості звернулися до Правління та виконавчої дирекції  Фонду соцстрахування припинити дії, які перешкоджають їх діяльності, відзвітувати за 2016-2017 роки та звільнити директора виконавчої дирекції Фонду Євгена Боженкова.

Про це на прес-конференції в Укрінформі на тему: "Громадськість до Фонду соцстрахування: куди поділися 49 мільярдів?" сказав представник Всеукраїнської профспілки працівників наземного, водного та авіаційного транспорту Дмитро Сар'ян.

«Зараз я звертаюся від імені Громадської ради до Правління та виконавчої дирекції  Фонду соціального страхування України: по-перше - припинити дії перешкоджання діяльності Громадської ради, по-друге - зупинити протизаконні дії по утворенню фейкової ініціативної групи, по-третє - надати Громадській раді та суспільству звіт за 2016 -2017 роки по використанню коштів», - сказав Сар'ян.

З його слів, Громадська рада також вимагає створити систему за допомогою якої, кожна людина, яка сплачує до Фонду соціального страхування, могла б мати можливість бачити куди витрачаються її кошти. 

«Зробити роботу Фонду соціального страхування прозорою та публічною, а також звільнити директора виконавчої дирекції Боженкова Євгена та його радника з займаних посад», - наголосив Сар'ян. 

Відео з прес-конференції:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-