У столиці  відбудеться акція для дітей, присвячена кримськотатарській писемності та культурі (Українське національне інформаційне агентство

У столиці відбудеться акція для дітей, присвячена кримськотатарській писемності та культурі (Українське національне інформаційне агентство "Укрінформ", Київ, вул. Богдана Хмельницького, 8/16, ArtHub)

Укрінформ

26 грудня о 12.00 у приміщенні ArtHub "Укрінформу" відбудеться освітня акція для дітей, яка  має назву "TILDE BIRLIK" ("Єдність у мові").

Організатори: Міністерство інформаційної політики України, Меджліс кримськотатарського народу.

Коротко. До 25 грудня всі діти за бажанням, без вікових обмежень, можуть взяти участь в акції. Для цього потрібно зробити витинанку з паперу у формі серця та написати на ній будь-яке слово кримськотатарською мовою на тему любові до Батьківщини, до рідного краю та рідної мови. Кількість витинанок-сердець від одного учасника – необмежена.

26-го грудня в приміщенні ArtHub, під час фіналу акції, Лідер кримських татар Мустафа Джемілєв та Голова Меджлісу Рефат Чубаров вручать усім юним учасникам призи.

Довідково. Назву акції запозичено з відомої цитати видатного кримськотатарського громадського діяча Ісмаїла Гаспринського.  Власне цитата звучить так: "Tilde,  Fikirde, İşte  Birlik" ("Єдність у мові, у думках та у справах").

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-