Рух по-новому. Очільник

Рух по-новому. Очільник "Укрзалізниці" інформує про новації та перспективи пасажирського сполучення

Укрінформ
5 грудня, 15.00 -  Новий графік - нові можливості. 

Організатор: ПАТ "Українська залізниця".

Спікер: Євген Кравцов - в.о. голови правління ПАТ "Укрзалізниця".

Коротко.  Під час заходу буде презентовано  графік руху пасажирських поїздів на 2017/2018 роки, який набирає чинності з 10 грудня 2017 року. Євген Кравцов розповість про нові маршрути та поїзди, перспективи розвитку пасажирського сполучення тощо. 

Акредитація для ЗМІ обов'язкова за тел.: (044) 465-24-28; 465-39-90;  093-040-27-21.

Підсумкові матеріали:

Упродовж 1-1,5 місяця Укрзалізниця запустить онлайн продаж квитків на всі потяги міжнародного сполучення - Кравцов 

Упродовж найближчих 1-1,5 місяця ПАТ «Укрзалізниця» запустить онлайн продаж квитків на всі потяги міжнародного сполучення. 

Про це повідомив у вівторок на прес-конференції в Укрінформі в.о. голови правління ПАТ «Укрзалізниця» Євген Кравцов. 

«Ми плануємо впродовж 1-1,5 місяця повністю перевести все міжнародне сполучення на онлайн платформу продажу», - сказав він. 

За словами Кравцова, на даний час вирішуються технічні питання продажу через інтернет квитків на поїзди міжнародного сполучення з іноземними партнерами Укрзалізниці. Серед таких питань - узгодження процедури обміну інформацією за базами даних між залізничними компаніями різних країн. 

«Тут є питання в тому, що курсування і експлуатація міжнародних потягів здійснюється не тільки Укрзалізницею, а Укрзалізницею спільно з іншими залізничними перевізниками з інших країн і нам потрібно узгодити певні процедури, в тому числі процедуру продажу через інтернет та обміну інформацією по базах даних. Це технічне питання, тому через 1-1,5 місяця ми це питання вирішимо і запустимо онайн продаж по всіх міжнародних напрямках», - зазначив Кравцов. 

Як повідомляв Укрінформ, на виконання доручення уряду 2 грудня ПАТ «Укрзалізниця» відкрила продаж квитків на міжнародні поїзди, що курсують до країн Європейського Союзу, і вжила заходів щодо встановлення знижок до діючих граничних тарифів у міжнародному сполученні. Так, поїздами Укрзалізниці пасажири зможуть подорожувати до таких міст Європи, як Варшава, Вроцлов, Перемишль, Братислава, Прага, Кошице, Бухарест, Сучава, Будапешт та Відень. 

Кравцов: Укрзалізниця запускає у продаж квитки на додаткові поїзди на зимові свята поетапно - щотижня

ПАТ «Укрзалізниця», враховуючи великий попит на залізничні квитки на новорічні і різдвяні свята, запускає їх у продаж на додаткові поїзди поетапно – щотижня.

Про це сказав у вівторок на прес-конференції в Укрінформі в.о. голови правління ПАТ «Укрзалізниця» Євген Кравцов. 

«Дійсно, ми констатуємо, що важко придбати квитки на 28, 29, 30 грудня. Це піковий сезон і щороку вони традиційно розкуповуються за кілька днів. Щоб надати більший комфорт пасажирам, ми запроваджуємо додаткові поїзди, але не одночасно, а етапами, щотижнево», - зазначив він.

Цього тижня, за словами Кравцова, Укрзалізниця запустила в продаж квитки на додаткові поїзди у напрямку Київ - Івано-Франківськ і Київ - Ужгород. Наступного тижня планується відкриття нового етапу продажу квитків на додаткові напрямки у західні регіони України. 

«Ми бачимо високий попит в цьому році, тому, звичайно, на зимові свята передбачили додаткові поїзди. Вартість квитків на ці потяги Укрзалізниця не підвищуватиме. Цього року взагалі вартість квитків Укрзалізниця не підвищувала, тому вона поки що на додаткові поїзди буде такою ж», - зазначив керівник Укрзалізниці. 

Як повідомляв Укрінформ, наприкінці листопада Укрзалізниця призначила на новорічно-різдвяні свята 7 додаткових поїздів на 47 рейсів: 191/192 Київ – Львів, 197/198 Київ – Ковель, 177/177 Київ – Хмельницький, 223/224 Київ – Одеса, 180/179 Київ – Дніпро, 63/64 Дніпро – Одеса та 258 Одеса – Львів.

Крім цього, Укрзалізниця призначила на новорічні свята додаткові рейси швидкісних поїздів з Києва до Тернополя та Запоріжжя.

Укрзалізниця планує до кінця року експериментально запровадити повноцінне харчування в нічних потягах - Кравцов

Укрзалізниця планує до кінця року експериментально запровадити cервіс повноцінного харчування у нічних поїздах, попередньо - на напрямках Івано-Франківська і Львова.

Про це сказав у вівторок на прес-конференції в Укрінформі в.о. голови правління ПАТ «Укрзалізниця» Євген Кравцов. 

«Ми плануємо запустити сервіс харчування в нічних поїздах до кінця цього року. Раніше хотіли запустити до кінця листопада, але наразі ще тривають перемовини з постачальниками, тому це зайняло трохи більше часу», - сказав керівник Укрзалізниці.

Він зауважив, що запровадження харчування у класичних нічних поїздах є досить нетрадиційною послугою не тільки в Україні, але й в інших країнах. Тому Укрзалізниця, за його словами, планує запустити такий сервіс на початкових етапах лише на декількох напрямках.

«Попередньо це будуть напрямки Івано-Франківська і Львова, і ще, мабуть, Харкова. До Івано-Франківська і Львова точно. Це робимо для того, аби відпрацювати технологію, побачити економічний ефект і попит з боку пасажирів. Адже одна справа - обмежений рух в потягах «Інтерсіті» (де надається харчування), а інша – це масштабне перевезення нічними поїздами», - зазначив Кравцов. 

Він повідомив, що на даний час Укрзалізниця проводить перемовини з кількома постачальниками і підрядниками, які мають пілотно взяти в роботу ті напрямки, які пропонуються для експерименту.

«Після того, як ми побачимо економіку, рівень окупності, ми будемо проводити відповідні конкурсні процедури для того, щоб залучити якомога більше підрядників. У нас всього курсує 190 пар потягів. Це великий обсяг перевезень і величезний обсяг потенційного ринку. Тому нам потрібно спочатку побачили, як взагалі ця економіка працює», - підкреслив керівник Укрзалізниці. 

Як повідомляв Укрінформ, Укрзалізниця планує запровадити в нічних поїздах сервіс повноцінного харчування. Передбачається, що обрана кейтерингова компанія запропонує пасажирам нічних поїздів широкий вибір страв. Це будуть салати, перші, другі страви.

Під час придбання квитків пасажири матимуть можливість зробити попереднє замовлення послуги харчування і зможуть придбати обрану страву безпосередньо в поїзді. 

Очікується, що вартість страв буде такою, як у закладах громадського харчування середньої цінової категорії.

Відео з прес-конференції:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-