Підсумкова зустріч партнерів та виконавців проекту

Підсумкова зустріч партнерів та виконавців проекту "Нова оселя: інтеграція та психосоціальна підтримка дітей ВПО у Києві та Одеській області" (ART HUB)

Укрінформ

29 листопада о 9:30 в ART HUB Укрінформу відбудеться підсумкова зустріч партнерів та виконавців проекту «Нова оселя: інтеграція та психосоціальна підтримка дітей ВПО у Києві та Одеській області».

Організатори: Міжнародна громадська організація «Соціальні ініціативи з охорони праці та здоров’я» (LHSI) за фінансової підтримки Європейського Союзу реалізовувала проект «Нова оселя» разом з партнерами – Міжнародним інститутом розвитку дитини (ICDI, Нідерланди) та Національною організацією скаутів України, а також грантерами протягом 2016-2017 років.

Учасники: Станіслав Топольницький – координатор сектору «Громадянське суспільство та права людини» представництва ЄС в Україні; Володимир Вовк – заступник директора Департаменту захиступрав дітей – начальник відділу соціального захисту дітей Міністерства соціальної політики України; Ілона Єлєнєва – директор МГО «Соціальні ініціативи з охорони праці та здоров'я»; Матайс Еувема - директор Міжнародного інституту розвитку дитини (ICDI, Нідерланди); Віолета Пугачова – представник Національної організації скаутів України (НОСУ).

Захід стане завершальною подією даного проекту. Організатори разом з партнерами та учасниками проекту, обговорюватимуть успіхи та досягнення, методики та підходи за допомогою яких виконувався проект. Діяльність у рамках «Нової оселі» спрямована на зміцнення потенціалу провайдерів послуг для дітей з числа ВПО, розвиток і підтримку дієвих форм та практик роботи, які ґрунтуються на активній участі дітей та молоді і спрямовані на їхню психосоціальну підтримку та успішну інтеграцію до місцевих громад міста Києва та Одеської області.  

Щодо запитів та акредитації ЗМІ, будь ласка, звертайтеся до Зубань Ліни Linazyban@gmail.com , +380 99 9409519

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-