Як захиститися від домушників? Про заходи безпеки - від столичної поліції охорони

Як захиститися від домушників? Про заходи безпеки - від столичної поліції охорони

Укрінформ
11 вересня, 11.00 - Квартирні крадіжки. Як вберегти своє житло від злочинних посягань.

Організатор: Управління поліції охорони в м. Києві.

Учасники: Віктор Веклич - заступник начальника Управління поліції охорони в м. Києві, підполковник поліції; Антоніна Олійник - прес-офіцер Управління поліції охорони в м. Києві.

Підсумкові матеріали:

У Києві цьогоріч кількість квартирних крадіжок зменшилася на 35% - поліція охорони

У столиці за 8 місяців 2017 року було скоєно 3720 квартирних крадіжок, що на 35%, менше, ніж торік.

Про це у понеділок заявив заступник начальника управління поліції охорони в м. Києві, підполковник поліції Віктор Веклич на прес-конференції в Укрінформі.

«Якщо говорити в цілому про статистику щодо квартирних крадіжок, то з початку року в столиці ми спостерігаємо позитивну динаміку у порівнянні з аналогічним періодом 2016 року. За 8 місяців 2017 року в Києві скоєно 3720 квартирних крадіжок. Це на 1 991 квартирну крадіжку, або на 35 відсотків менше, ніж за аналогічний період минулого року», - сказав Веклич.

Він поінформував, що найбільше квартирних крадіжок скоюється у Дарницькому, Дніпровському, Оболонському районах столиці, найменше - в Печерському районі Києва.

Веклич також озвучив ряд рекомендацій щодо методів упередження квартирних крадіжок.

«Звісно, найбільш дієвим способом є встановлення засобів охоронної сигналізації в оселі. Якщо говорити про інші методи, найпростіші, то одним з них є імітація того, що хтось перебуває вдома. Якщо у вас дружні стосунки із сусідами, то можна звернутися до них, щоб періодично вони заходили, вмикали в оселі світло, радіо, тощо... Якщо квартира знаходиться на 1 поверсі, а це одні  з найбільш вразливих для таких правопорушень квартир, і у вас відсутні грати, то встановіть великі вазони з квітами на вікна. Якщо крадій намагатиметься потрапити через вікна, вазони впадуть, створять шум, хтось може звернути на це увагу і викликати допомогу», - додав заступник начальника столичного управління поліції охорони.

Відео з прес-конференції:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-