Концерт “БЕЗВІЗ”. 10 червня у центрі столиці на глядачів чекатиме яскраве мистецьке свято

Концерт “БЕЗВІЗ”. 10 червня у центрі столиці на глядачів чекатиме яскраве мистецьке свято

Укрінформ
9 червня, 13:00 Комплекс культурно-мистецьких заходів “БЕЗВІЗ” 10 червня 2017 (культурно-мистецька програма на вул. Хрещатик та концерт на Європейській площі). 

Організатор: ГО “Розвиток заради майбутнього”.

Учасники: Сергій Проскурня – режисер-постановник культурно-мистецьких заходів “БЕЗВІЗ”; Тарас Тополя - фронтмен гурту "Антитіла"; Іван Леньо - лідер гурту "Kozak System".

Підсумкові матеріали:

На Європейській площі у Києві 10 червня пройде концерт  «Безвіз» 

На Європейській площі у Києві 10 червня пройде концерт, присвячений старту безвізового режиму для України з країнами Європейського Союзу.

Про це на прес-конференції в Укрінформі заявив режисер-постановник культурно-мистецьких заходів “БЕЗВІЗ” Сергій Проскурня.

«11 червня 2017 року починається нова епоха в житті України - старт безвізового режиму для України з країнами ЄС. І тому за кілька годин до того, як впадуть ці кордони папірців, на яких треба безкінечно доводити, що ти достойний зустрітися зі своїми друзями у Варшаві, Лондоні, Римі, ми зробимо величезний історичний концерт «Безвіз», який почнеться на Європейській площі 10 червня, в суботу, о 20:00 і триватиме до 23:00. Вхід безкоштовний. У цей день метро працюватиме до першої години ночі», - сказав Проскурня. 

За його словами, хедлайнерами концерту будуть такі виконавці, як "Антитіла", Руслана, Kozak System, "Піккардійська терція", Христина Соловій, Тарас Чубай/Плач Єремії та Katya Chilly Group. 

Режисер-постановник також додав, що  буде онлайн-трансляція цього концерту і в Україні, і за кордоном. До того ж, кожен гурт обрав собі одну пісню, текст якої виводитиметься на екран, і відвідувачі концерту зможуть співати ці пісні разом із музичними виконавцями. Щодо заходів безпеки на концерті, то біля Європейської площі у суботу буде організовано пункти проходу і встановлено рамки металодетекторів. 

«Цей концерт буде квінтесенцією останніх трьох років боротьби за ідентичність і незалежність України.  Це історична подія. Цей концерт залишиться в пам'яті багатьох людей на роки. Ми будемо докладати максимум зусиль, щоб це було красиво, достойно», - зазначив фронтмен гурту "Антитіла" Тарас Тополя.

Окрім того, музикант запропонував українцям зробити флешмоб на цьому концерті.

«Майдан, коли він був, він був жовто-блакитний.  Давайте зробимо і наш історичний концерт «Безвіз» жовто-блакитним. Я закликаю українців влаштувати флешмоб: вдягайтеся у ці кольори, беріть із собою жовто-блакитні прапори, прапори ЄС, якщо вони у вас є, і нехай світ побачить красиву картинку цього історичного концерту», - додав Тополя.

Водночас, як поінформував Проскурня,  на Хрещатику  10 та 11 червня будуть проводитися різні заходи, також приурочені до святкування введення безвізового режиму. Зокрема, по Хрещатику буде влаштовано окремі намети-локації, тематично присвячені країнам ЄС, де можна буде відвідати різноманітні майстер-класи на кшталт курсів танцю фламенко, або послухати спів оперних італійських співаків.

Як повідомляв Укрінформ, 11 червня набуває чинності рішення Європейського Союзу про безвізові поїздки для громадян України.

Відео з прес-конференції:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-