Контентно-потокові моделі як тактичні інструменти комунікаційно-контентної безпеки (вул. Ломоносова 81, конференц-зал Військового інституту (3 поверх, 315 аудиторія)

Контентно-потокові моделі як тактичні інструменти комунікаційно-контентної безпеки (вул. Ломоносова 81, конференц-зал Військового інституту (3 поверх, 315 аудиторія)

Укрінформ

22-23 травня у Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбудеться Міжнародний форум «Кризовість комунікацій: комунікаційно-контентна безпека в умовах гібридно-месіанських агресій путінської Росії».

Для участі у форумі запрошуються фахівці Міністерства оборони України та Генерального штабу Збройних Сил України, інших органів військового та державного управління,  представники вищих навчальних закладів, громадських організацій, вітчизняні та закордонні науковці і технологи в галузі комунікаційно-контентної безпеки, керівники ЗМІ та журналісти, які висвітлюють діяльність сектору оборони і безпеки держави, представники культурно-мистецьких кіл та креативних індустрій з досвідом роботи в зоні АТО.

Метою форуму є розгляд науково-практичних аспектів діяльності засобів масової комунікації в районі проведення АТО на сході України;  дослідження практичних засад та особливостей комунікації між органами військового управління та ЗМІ у площині цивільно-військових відносин та міжнародного співробітництва; напрацювання науково-практичних пропозицій щодо новітніх підходів у реалізації завдань комунікаційно-контентної безпеки під час взаємодії органів військового управління зі ЗМІ та розробка рекомендацій щодо впровадження у навчальний процес підготовки майбутніх офіцерів сучасних стандартів комунікації з громадськістю в умовах ведення бойових дій.

Під час форуму обговорюватимуться такі тематичні блоки:

•  Комунікаційно-контентна безпека. Держава. Суспільство. ЗМІ;

• Комунікаційно-контентна протидія агресіям: практичний досвід;

• Формування віртуально-публічних доданих реальностей. Технологічні рішення;

• Військова журналістика як комунікаційно-контентне виробництво. Стандарти. Досвіди. Альтернативи (Реалізація теоретичних та практичних аспектів підготовки журналістських кадрів та фахівців інформаційно-медійних структур оборонного відомства в умовах АТО)

Місце проведення – м. Київ, вул. Ломоносова 81, конференц-зал Військового інституту (3 поверх, 315 аудиторія).

Початок реєстрації учасників 22 травня о 9.00, початок роботи форуму  - 10.00.

До відома представників ЗМІ: акредитація проходитиме до 21 травня 20.00.

Контакти для акредитації: тел. (093) 936-01-70 (Ангеліка), e-mail: lika_dilay@ukr.net

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-