Конкурс на посаду голови правління ПАТ

Конкурс на посаду голови правління ПАТ "НСТУ": умови, терміни та інші деталі

Укрінформ
3 лютого о 15.00 відбулася прес-конференція  на тему: "Суспільне мовлення в Україні: оголошення конкурсу на посаду голови правління ПАТ "Національна суспільна телерадіокомпанія України". (Зала 2)

В рамках прес-конференції членами Наглядової ради ПАТ "НСТУ" було оприлюднено умови, терміни та інші деталі конкурсу.

Прес-конференція була організована за підтримки Офісу Ради Європи в Україні в рамках проекту "Зміцнення свободи медіа та створення системи Суспільного мовлення в Україні".

Підсумкові матеріали:

Суспільне мовлення: стартував конкурс на посаду голови правління телерадіокомпанії

Члени наглядової ради ПАТ "Національна суспільна телерадіокомпанія України" оголосили  конкурс на посаду голови правління НСТУ.

Про це повідомила член наглядової ради Світлана Остапа на прес-конференції в Укрінформі.

"Наглядова Рада ПАТ НСТУ вчора, 2 лютого, ухвалила рішення оголосити конкурс на першого керівника суспільного мовлення, на голову правління", - сказала Остапа.

За її словами, умови конкурсу оприлюднені на офіційному сайті ПАТ НСТУ - сайт каналу Перший UA у рубриці "Суспільне мовлення".

Член наглядової  ради Євген Глібовицький зауважив, що у результаті конкурсу планують знайти лідера, який зможе запустити суспільне мовлення в Україні в повному обсязі.

"Формальними вимогами є вища освіта, стаж роботи на керівних посадах у медіа - не менше 5 років, вільне володіння державною мовою. Також важливе знання законодавства, як загального рамкового законодавства, Конституції України, а також законодавство, яке регулює сферу медіа і суспільне мовлення. Важливі професійні знання і навички, які стосуються ринку медіа в Україні і за кордоном. Ми теж говоримо про необхідну технічну грамотність", - сказав він.

Також представники наглядової Ради будуть звертати увагу на доброчесність кандидата  на посаду голови правління НСТУ.

"Ми будемо аналізувати у відкритих джерелах інформацію щодо можливих зв'язків кандидата з олігархічними групами, будемо дивитися, якщо інформація буде у відкритому доступі, на матеріальні статки і звіряти зі стилем життя. Будемо аналізувати інформацію про кандидата в медіа", - зауважив член Наглядової Ради Віктор Таран.

Пакети документів приймаються від сьогодні до 16 березня за адресою: м. Київ, вул. Хрещатик, 26.

"Кінцева дата прийому документів - 17.00 16 березня 2017 року... Потім до 13 квітня ми маємо оголосити дату заслуховування кандидатів, які отримали допуск, і провести сам конкурс", - сказала член Наглядової Ради Дарія Карякіна.

Відео з прес-конференції:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-