Переформатування ринку МАФів у столиці: кому це вигідно?

Переформатування ринку МАФів у столиці: кому це вигідно?

Укрінформ
26 січня о 14.00 відбулася прес-конференція на тему: "Малий бізнес Києва:  кому вигідно переформатування ринку МАФів у столиці". (Зала 2)

Організатор: Громадська організація "Український соціалістичний рух".

Учасники: Олексій Цвєтков - голова ГО "Українській соціалістичний рух"; Віталій Гаріфулін - малий підприємець (м. Політехехнічний Інститут); Світлана Білоус - малий підприємець (м. Харківська); Дмитро Сараненко - малий підприємець (м. Харківська).

Підсумкові матеріали:

Поліція прикривала рейдерське знесення ринків і МАФів, що відбувалися в столиці у грудні, - експерт

У грудні в Києві прокотилася хвиля знесення ринків і малих архітектурних форм, які здійснювалися без рішення суду і без присутності виконавчих служб.

Про це на прес-конференції в Укрінформі розповів голова ГО «Український соціалістичний рух» Олексій Цвєтков, повідомляє кореспондент агентства.

«У грудні по Києву пройшла хвиля знесення ринків і малих архітектурних форм. Це викликало скандали у соцмережах і експертному середовищі, оскільки знесення ринків супроводжувалося свавіллям, без рішення суду, без присутності виконавчих служб», - сказав Цвєтков.

За його словами, невстановлені особи зносили архітектурні форми, частенько, разом з товаром, узятим під реалізацію, який у них знаходився.

«Безліч підприємців нашого міста втратили робочі місця і законні джерела доходу. Створюється враження, що поліція прикриває людей, які знищують чужу приватну власність. Людей викидають з робочих місць», - заявляє Цвєтков.

Відео з прес-конференції:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-