Ситуація навколо забудови прибережних схилів в м.Чорноморськ загострюється

Ситуація навколо забудови прибережних схилів в м.Чорноморськ загострюється

Укрінформ
7 грудня о 13.30 відбулася прес-конференція на тему: "Забудова  прибережних  схилів у м.Чорноморськ і тиск на активістів" за участю голови ініціативної групи громадян щодо припинення забудови морських прибережних схилів, громадського активіста Сергія Шумського. (Зала 1)

Підсумкові матеріали:

Громадський активіст із Чорноморська звернувся до Президента з проханням захистити його сім'ю

Громадський активіст Сергій Шумський просить Президента захисти його і сім'ю через погрози, яких він зазнає за свою громадську діяльність із захисту пляжів і схилів Чорноморська.

Про це він заявив під час прес-конференції в Укрінформі. 

"Я звертаюся до Президента України з проханням розібратися в ситуації і гарантувати право громадян, жителів міста Чорноморськ на доступність до моря і пляжів, користуватися прибережними схилами і прошу гаранта Конституції гарантувати безпеку мою і моєї сім'ї", - сказав активіст.

За словами Шумського, проти нього ведеться кампанія з дискредитації - зокрема, з вересня в електронні засоби масової інформації "закинута маса замовних статей, які є неправдивими і паплюжать мою честь і гідність". 

"На мене чиниться адміністративний тиск, на мій бізнес накладають незаконні штрафи, звертаються в суди, тобто класичний тиск по дискредитації і залякуванню. Апогеєм цього стало 1 грудня, коли підпалили мою машину", - сказав Шумський.

Активіст розцінює це як акт залякування, причому не лише його особисто, а й усіх мешканців міста. Крім того, за його словами, за кілька днів у місті з’явилися листівки, які він також розцінює як погрози. 

Як повідомлялося, 1 грудня у Чорноморську згорів автомобілів голови ініціативної групи громадян щодо припинення забудови морських прибережних схилів Сергія Шумського. На його думку, це був підпал (https://www.ukrinform.ua/rubric-regions/2131365-eksdeputatu-cornomorska-spalili-avtomobil.html).

Відео з прес-конференції:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-