"Відважний воїн" - соціальна реабілітація для інвалідів АТО

Укрінформ
29 листопада о 14.00 відбулася прес-конференція на тему: "Соціальна складова реабілітаційного проекту для інвалідів АТО "Відважний воїн". (Зала 1) 

Організатор: БО "Благодійний фонд учасників бойових дій "Єдність побратимів".

Учасники: Костянтин Вінніченко - президент БО "БФ УБД "Єдність побратимів", модератор; Михайло Ващенко - автор проекту "Відважний воїн", воїн-розвідник 92 ОМБР; Георгій Саприкін - директор Державної бібліотеки України для юнацтва; Ірина Міхнюк - голова ГО "Крила 8 сотні"; Леся Горова - заслужена артистка України, викладач Київської дитячої Академії мистецтв;  Світлана Мирвода - народна артистка України, викладач університету "Україна".

Підсумкові матеріали:

В Україні презентували соціально-реабілітаційний проект для інвалідів АТО “Відважний воїн”

В Україні презентували соціально-реабілітаційний проект для інвалідів АТО “Відважний воїн”, у рамках якого 11 грудня у Міжнародному виставковому центрі відбудеться змагання серед 18 ветеранів-інвалідів АТО. Проект покликаний не лише демонструвати можливості ветеранів, а й закласти фундамент соціальної складової.

Про це заявив автор проекту "Відважний воїн" розвідник 92 ОМБР Михайло Ващенко на прес-конференції в Укрінформі.

“Я снайпер-розвідник 92-ї бригади. Я отримав важкі поранення 24 вересня 2015 року і потрапив до шпиталю. Лікуючись у шпиталі, а лікування зайняло десь 7 місяців, я бачив багато хлопців з усілякими пораненнями і їх психологічний стан. Це все мене надихнуло створити цей проект. Я пройшов цей важкий шлях і розумію, що хлопці відчувають, тому вирішив зібрати їх усіх разом, аби ми допомагали один одному”, - сказав Ващенко.

За його словами, у МВЦ ветерани АТО не змагатимуться, а демонструватимуть свій дух та доводитимуть, що вони не здалися і продовжують життя.

“Ми навіть ворогу покажемо, що ми можемо стати у ряди військовослужбовців і далі боротися, бо ми незламні”, - наголосив автор проекту.

Відео з прес-конференції:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-