ВОНА працює! 
Про показники ефективності роботи обласних прокуратур

ВОНА працює! Про показники ефективності роботи обласних прокуратур

Укрінформ
7 липня о 14.00 відбулася презентація на тему: “Показники роботи органів прокуратури по областям в 2016 році” (Зала 1).

Організатори: ГО "Правда", Інститут аналізу та прогнозування, інформаційно-аналітичний центр «Info-Light».

Учасники: Анатолій Капустюк, президент ГО "Правда"; Юрій Лісничий, директор Інституту аналізу та прогнозування; Назарій Поліщук, голова інформаційно-аналітичного центру «Info-Light»; Юрій Бойченко, журналіст, юрист, правозахисник.

Підсумкові матеріали:

Київська область є лідером за сумою прокурорських судових позовів - громадські організації

Київська область є абсолютним лідером за сумою прокурорських судових позовів. Лише за 2016 рік до бюджету було направлено 1,3 мільярда гривень.

Про це під час конференції в Укрінформі розповіли представники громадських організацій, повідомляє кореспондент агентства.  

Громадська організація «Правда», Інститут аналізу та прогнозування та аналітичний центр «Info-Light» презентували показники роботи органів прокуратури по областям за 2016 рік.

Щоб дослідити ефективність роботи прокурорів за основу брали фінансові показники діяльності відомства.

Анатолій Капустюк, президент ГО «Правда», зазначив, що на сьогоднішній день є області, де прокурори гідно виконують свою роботу.  «За основу беремо фінансові показники діяльності, саме вони найкраще демонструють кількість, а головне якість та професійність роботи прокуратур», - вважає Капустюк.

Натомість, в таких великих областях, як Дніпропетровська, Одеська, сума за судовими позовами становить 217,5 мільйона та 211, 2 мільйона гривень відповідно. Аутсайдером за зазначеними показниками є Чернівецька область - майже 4,7 млн грн. Автори презентації переконані, що рівень ефективності роботи органів прокуратури, який вони вимірювали за фінансовими показниками, дуже нерівномірний від області до області. Тож, на їхню думку, головне питання боротьби з корупцією - кадрова реформа у відомстві.

Відео с прес-конференції:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-