Ветерани АТО йдуть  на вибори

Ветерани АТО йдуть на вибори

Укрінформ
2 червня о 12.15 відбулася прес-конференція на тему: «Ветерани АТО йдуть на проміжні вибори народних депутатів України 17 липня 2016 року в одномандатних виборчих округах № 23, № 27, № 85, № 114, № 151, № 183, № 206». (Зала 1)

Організатор: ВГО «Інститут приватного та публічного права».

Учасники:  Микола Греков - голова Громадського Руху учасників АТО та громадян з тимчасово окупованої території; Ігор Федоренко - засновник, член правління ВГО "Інститут приватного та публічного права"; Дмитро Кайтанюк - Громадська організація «Товариство ветеранів АТО»; Ерфан Кудусов - громадський діяч; Руслан Григоренко - Всеукраїнська Асоціація Бойових Дій; Олександр Антонюк - політичний експерт.

Підсумкові матеріали:

Коли ми делегували учасників АТО в раду,ми сподівались, що вони будуть відстоювати інтереси громадян, - бійці АТО.

Бійці та ветерани АТО сподівались, що учасники бойових дій, які стали народними депутатами, будуть захищати інтереси громадян України. Таку думки висловив голова Громадського Руху учасників АТО та громадян з тимчасово окупованих територій Микола Греков під час конференції «Бійці АТО йдуть на вибори», повідомляє Укрінформ.

«Коли ми делегували учасників АТО в Верховну раду, ми сподівалися, що, перш за все, вони будуть відстоювати закони для громадян України і нас в тому числі», - каже Греков.

Греков висловив сподівання, що поява Надії Савченко у Верховній раді мобілізує народних депутатів,

 «У Верховній раді близько 20 учасників бойових дій. Можливо їм дійсно не вистачало такого депутата, як Надія Савченко, яка зможе реанімувати їх діяльність і об'єднати», - каже він.

Також Греков розповів, що ветерани та учасники бойових дій вирішили створити громадянську платформу, яка б запобігла фальсифікації на наступних проміжних виборах, а також делегували своїх представників

«Ми маємо можливість стежити за виборчим процесом. Також майже на кожному із округів є кандидат, учасник АТО», - говорить Греков.

Відео с прес-конференції:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-