Як захистити людину від негативного впливу електромагнітних та інших випромінювань

Як захистити людину від негативного впливу електромагнітних та інших випромінювань

Укрінформ
14 квітня о 15.30 відбулася прес-конференція на тему: "Захист населення від негативного впливу електронної техніки". (Зала 1)

Організатор: ТОВ "Спінор Інтернешнл".

Учасники: Михайло Курик - доктор фізико-математичних наук, професор, директор Інституту екології людини; Анатолій Павленко - директор ТОВ "Спінор Інтернешнл".

Підсумкові матеріали:

Науковці закликають Гриневич захистити школярів від шкідливого впливу техніки

Новообраний міністр освіти України Лілія Гриневич має вжити заходів для захисту школярів від впливу техніки, яка шкодить електромагнітному полю людини.

Про це заявив доктор фізико-математичних наук, професор, директор Інституту екології людини Михайло Курик на прес-конференції в Укрінформі.

"Наше завдання - звернути увагу суспільства на те, що не можна так безапеляційно вводити у систему освіти Wі-Fі та інші прилади, бо вони мають надзвичайно поганий вплив на електромагнітне поле людини... Я думаю, що Гриневич зможе трошки поправити цю історію, аби діти були забезпечені гарантією того, що усі електромагнітні поля не будуть шкодити їх стану здоров'я", - сказав Курик.

На його переконання, у нинішній час технологічного прогресу, влада має подбати про захист дітей у школах від негативного впливу низки електроприладів.

"Ми ввели у систему освіти екологічний паспорт здоров’я, який пройшов усі тестування. Він є своєрідним маркером стану здоров’я дитини, і як на неї впливає довкілля", - наголосив директор Інституту екології людини.

Відео з прес-конференції:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-