Щодо протидії корупції серед персоналу Держприкордонслужби

Щодо протидії корупції серед персоналу Держприкордонслужби

Укрінформ
24 березня о 12.00 прес-конференція на тему: "Про системні заходи щодо протидії корупції серед персоналу"

Інформує:  помічник Голови Державної прикордонної служби України - прес-секретаря Олег Слободян.

Підсумкові матеріали:

Прикордонники посилюють українсько-румунську ділянку кордону через загрозу збільшення нелегальних мігрантів - Слободян

Державна прикордонна служба посилює українсько-румунську ділянку кордону через можливі ризики збільшення нелегальних мігрантів.

Таку інформацію озвучив сьогодні на прес-конференції в Укрінформі помічник голови Держприкордонслужби Олег Слободян.

«Зважаючи на активні заходи з протидії нелегальній міграції, які проводить Угорщина, прогнозується можлива зміна трафіку мігрантів на східному маршруті їх руху до Євросоюзу, зокрема з Румунії через Закарпаття в напрямку Угорщини та Словаччини. Це підтверджено результатами спільного з угорськими колегами аналізу ризиків», - сказав Слободян і зауважив, що у цьому зв'язку на ділянку в межах Чернівецької та Закарпатської областей прибули резервні сили прикордонного відомства.

Слободян повідомив, що з ініціативи Держприкордонслужби було проведено спільно з керівництвом області та правоохоронних структур нараду, на якій уточнено алгоритм взаємодії та спільних дій.

Держприкордонслужба за тиждень виявила у своїх лавах сімох хабарників - Слободян

Лише за цей тиждень Держприкордонслужба разом із представниками СБУ виявила сімох хабарників у своїх лавах.

Такі дані оприлюднив у четвер на прес-конференції в Укрінформі помічник голови Держприкордонслужби, прес-секретар Олег Слободян, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Прикордонники спільно з представниками СБУ у середу викрили стійкий канал незаконного переправлення осіб через Державний кордон України. До злочинної групи входило п'ятеро військовослужбовців Харківського прикордонного загону, двом із яких уже вручено повідомлення про підозру», - поінформував Слободян.

За його словами, за свої діяння вони одержували неправомірну вигоду.

Слободян повідомив, що також на цьому тижні надійшла інформація про злочинні дії військовослужбовця, який працював на Рівненщині. У результаті спільних заходів співробітників внутрішньої безпеки і прикордонного відомства та СБУ було викрито одного з офіцерів Луцького загону та співробітника СБУ, які сприяли незаконному видобутку бурштину. Під час обшуків у представника ДПСУ знайшли кошти, у тому й числі помічені спецзасобами.

Останніми днями було затримано на хабарі інспектора прикордонної служби Чопського загону. Військовослужбовець сприяв незаконному переміщенню товарів через Державний кордон України та отримував за це хабарі. Затримали його під час одержання хабара у розмірі 5600 доларів США.

Відео заходу:

Фото тут

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-