Круглий стол: «Стратегічне партнерство із Росією: чи можливо воно після підписання Асоціації з ЄС, подій на Донбасі та газової блокади»

Круглий стол: «Стратегічне партнерство із Росією: чи можливо воно після підписання Асоціації з ЄС, подій на Донбасі та газової блокади»

Укрінформ
9 липня, о 15.00 у прес-центрі Українського національного інформаційного агентства Укрінформ (зал на 2 поверсі)  відбулося засідання "круглого столу" на тему: «Стратегічне партнерство із Росією: чи можливо воно після підписання Асоціації з ЄС, подій на Донбасі та газової блокади». Організатор:  Інститут соціально-політичного проектування «Діалог»

9 липня, о 15.00 у прес-центрі Українського національного інформаційного агентства Укрінформ (зал на 2 поверсі)  відбулося засідання "круглого столу" на тему: «Стратегічне партнерство із Росією: чи можливо воно після підписання Асоціації з ЄС, подій на Донбасі та газової блокади». Організатор:  Інститут соціально-політичного проектування «Діалог».

На захід запрошені: Сергій Каплін - народний депутат України, секретар комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки і оборони; Іраклій Адвадзе - консул Грузії у Донецьку; Борис Беспалий - депутат Верховної Ради України 3,4 и 5 скликань; Андрій Миселюк - директор Інституту соціально-політичного проектування «Діалог»; Михайло Гончар - президент Центру глобалістики «Стратегія XXI»; Тарас Малишевський - екс-радник з політичних питань посольства України у РФ;  Олег Бєлоколос - представник громадської організації «Майдан закордонних справ»; Олена Галкіна - політолог, професор Московського педагогічного державного університету (Москва); Олеся Яхно-Бєлковська - політичний експерт.

Підсумкові матеріали:

Україна має якнайшвидше оновити зовнішньополітичну  доктрину - ударівець

Україні потрібно якнайшвидше оновити  зовнішньополітичну доктрину з урахуванням принципу заміщення Росії в економіці.
Про це на прес-конференції в Укрінформі повідомив народний депутат від парламентської фракції «УДАР» , секретар комітету з питань національної безпеки і оборони Сергій Каплін.
"Росія діє в Україні згідно з власною доктриною імперіалізму... Тому наші відносини з РФ  не можуть підкріплюватися цінностями міжнародної дипломатії. У відповідь маємо створити нову зовнішньополітичну доктрину, а в основі  покласти принцип заміщення Росії в нашій економіці. Водночас маємо підтверджувати курс на євроінтеграцію", - сказав нардеп.
Він також зауважив, що Україні необхідно покращити  внутрішній ринок.
 "Маємо зробити ставку на формування внутрішнього ринку, внутрішньої економічної кооперації і дати макроекономічну відповідь на виклик Росії", - наголосив Каплін.

Відео з прес-конференції:

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-