Зеленський обговорив із Бербок ініціативу з пошуку додаткових систем Patriot

Зеленський обговорив із Бербок ініціативу з пошуку додаткових систем Patriot

Відео
Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський у Києві під час зустрічі з міністеркою закордонних справ ФРН Анналеною Бербок обговорив спільну ініціативу міністрів закордонних справ та оборони Німеччини з пошуку додаткових систем Patriot та інших систем ППО для нашої держави.

Про це глава держави повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Міністерка закордонних справ Німеччини Анналена Бербок уже із сьомим візитом відвідала Україну з початку повномасштабного російського вторгнення. Під час зустрічі розповів про ситуацію на передовій і першочергові оборонні потреби України. Обговорили спільну ініціативу міністрів закордонних справ та оборони Німеччини з пошуку додаткових систем Patriot та інших систем ППО для нашої держави», - розповів Зеленський.

Він також подякував главі МЗС Німеччини за допомогу в захисті нашої незалежності, європейського способу життя і наших людей від російського терору.

Читайте також: Мільярда євро, який вже зібрали партнери, недостатньо для посилення української ППО - Бербок

Як повідомлялося, німецький уряд у квітні цього року запустив ініціативу «Needed Action Air Defence», спрямовану спонукати партнерів і союзників передати Україні більше систем ППО.

Фото: Офіс Президента

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-