ВАКС залишив без змін запобіжний захід для заступника Сольського

ВАКС залишив без змін запобіжний захід для заступника Сольського

Укрінформ
Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду залишила без змін запобіжний захід заступнику міністра аграрної політики та продовольства України Маркіяна Дмитрасевича.

Про це у Фейсбуці поінформувала пресслужба АП ВАКС, передає Укрінформ.

«21 травня 2024 року Апеляційна палата розглянула апеляційну скаргу сторони захисту на ухвалу слідчого судді ВАКС від 9.05.2024 про застосування до заступника міністра аграрної політики та продовольства України запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави розміром 20 млн 287 тис. 600 грн. За результатами розгляду, колегія суддів АП ВАКС залишила без задоволення апеляційну скаргу адвокатів, а ухвалу слідчого судді ВАКС – без змін», - поінформували у судовій установі.

Це рішення набрало законної сили із моменту проголошення та оскарженню в касаційному порядку не підлягає.

Читайте також: Уряд призначив тимчасових керівників Мінагрополітики та Мінінфраструктури

У АП ВАКС нагадали, що ця особа підозрюється у пособництві заволодінню земділянками на Сумщині загальною площею близько 2,5 тисячі га, вартістю 291 млн грн, а також — у пособництві у незакінченому замаху на заволодіння землею, площею близько 3,3 тис га ще на 190 млн грн (у ч. 5 ст. 27, ч. 5 ст. 191, ч. 5 ст. 27, ч. 3 ст. 15, ч. 5 ст. 191 ККУ).

Як повідомлялося, 9 травня ВАКС ухвалив рішення про арешт заступника міністра аграрної політики Маркіяна Дмитрасевича із можливістю внесення застави 20 мільйонів гривень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-