У Міноборони планують скоротити кількість заступників та підрозділів

У Міноборони планують скоротити кількість заступників та підрозділів

Укрінформ
У Міноборони продовжують усувати зайві бюрократичні процедури і вже розробили нову цільову модель міністерства, яка передбачає скорочення кількості підрозділів і заступників.

Як передає Укрінформ, про це повідомив заступник міністра оборони Станіслав Гайдер.

«У Міністерстві оборони з жовтня ми розпочали аналіз і каталогізацію процесів міністерства і поділили його на 3 рівня – від прийняття рішень від керівництва до кожного з департаментів. Коли ми визначили каталог процесів і хто відповідає за кожен з напрямків, ми перейшли до того, які процеси дублюються або які взагалі не виконуються», - пояснив заступник міністра.

Він зазначив, що після завершення каталогізації процесів та аудиту в Міноборони була розроблена цільова модель міністерства, яка передбачає скорочення кількості заступників та підрозділів в оборонному відомстві.

«Було поставлено міністром завдання сформувати каталог процесів усіх рівнів, бо не можна оптимізувати структуру, не розуміючи функцій, які виконуються або не виконуються. На другому етапі був проведений окремо головною інспекцією аудит в Міноборони і ось на сьогодні у нас є розроблена цільова модель міністерства, де кількість заступників буде зменшена, де кількість підрозділів також буде зменшена і укомплектована. Адже найважливіше, щоб міністерство було керованим», - наголосив заступник міністра.

Читайте також: У застосунку Резерв+ оновили дані близько 300 тисяч осіб - Міноборони

Як повідомлялось, заступник міністра оборони Юрій Джигир заявляв, що за підсумками внутрішнього аудиту, яке проводило Міністерство оборони, виявлено порушень на загальну суму більш ніж 10 млрд грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-