Комітет ПАРЄ закликав не визнавати легітимність Путіна

Комітет ПАРЄ закликав не визнавати легітимність Путіна

Укрінформ
Комітет Парламентської асамблеї Ради Європи з правових питань та прав людини закликав ПАРЄ не визнавати легітимність російського лідера Володимира Путіна.

Про це у Фейсбуці повідомив народний депутат України, член Постійної делегації Верховної Ради у ПАРЄ Олексій Гончаренко, передає Укрінформ.

«ПАРЄ не визнає легітимність Путіна! Відповідне рішення прийняв юридичний комітет Асамблеї. Зокрема, зазначається, що ПАРЄ звертається до країн-членів Ради Європи, країн-спостерігачів, тобто США та інших, Європейського Союзу зупинити всі контакти з путінською владою, крім гуманітарних. За моєю поправкою, вибори в Росії назвали «так званими» і замість «далекі від чесних і справедливих», назвали - «нечесні і несправедливі», - розповів Гончаренко.

Як повідомляв Укрінформ, під час весняної сесії Парламентської асамблеї Ради Європи, яка розпочалася сьогодні у Страсбурзі, обговорять, зокрема, підтримку відновлення України та пропозицію щодо використання з цією метою заморожених російських державних активів.

Читайте також: Ордери на арешт Путіна і Львової-Бєлової: який їх вплив та що змінилося за рік?

У вівторок до депутатів звернеться Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук, а також буде проголосована відповідна резолюція.

Фото: Ellen Wuibaux/Council of Europe

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-