Пашинський вийшов на свободу - за нього внесли заставу

Пашинський вийшов на свободу - за нього внесли заставу

Укрінформ
Колишній народний депутат, голова Національної асоціації підприємств оборонної промисловості України Сергій Пашинський заявив, що вийшов на свободу після внесення за нього підприємствами-членами асоціації повної застави.

Як передає Укрінформ, про це Пашинський повідомив у Фейсбуці.

«Тільки що підприємства-члени Національної асоціації підприємств оборонної промисловості внесли за мене повну заставу. Я вийшов на свободу», - написав він.

Пашинський висловив вдячність «за таку колосальну підтримку». Також він запевнив, що відпрацює «кожну копійку» і доб’ється повернення цих коштів.

Як додав Пашинський, він повертається до своїх обов’язків.

Крім того, підкреслив колишній народний депутат, вже подана заява «про злочин щодо фальсифікації нібито моїх «розмов».

Читайте також: У ДБР назвали «маніпулятивною» інформацію про переслідування Пашинського

Як повідомляв Укрінформ, 12 лютого в СБУ поінформували, що правоохоронці викрили колишнього народного депутата та його спільників у незаконному привласненні і продажу 97 тис. тонн конфіскованих державою нафтопродуктів на майже 1 млрд грн, які мали піти на потреби армії.

Прокурори Спеціалізованої антикорупційної прокуратури просили обрати Пашинському запобіжний захід у вигляді арешту із можливістю внесення застави у розмірі майже 300 млн грн.

26 лютого Вищий антикорупційний суд обрав запобіжний захід Пашинському у вигляді тримання під вартою до 25 квітня з можливістю внесення застави у 272,5 млн грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-