Шурма прокоментував складений проти нього адмінпротокол від НАЗК

Шурма прокоментував складений проти нього адмінпротокол від НАЗК

Укрінформ
Заступник керівника Офісу Президента України Ростислав Шурма прокоментував складений проти нього протокол про адміністративні правопорушення від Національного агентства з питань запобігання корупції (НАЗК).

Як передає Укрінформ, про це Шурма написав у Фейсбуці.

"Сьогодні НАЗК спробувало зробити мені неприємну несподіванку. Я отримав від них так званий протокол, а насправді — юридично нікчемний документ. Здивувався тому, як поважний орган міг опуститися до таких дурниць. Єдина мета його складання — це дискредитація мене як керівника та нанесення шкоди моїй діловій репутації", - зазначив Шурма.

Він заявив, що навіть не хоче витрачати час і не вважає правильним виправдовуватися за "нісенітниці, які там написані".

"Вже не раз подібні речі писали в замовних матеріалах. Упевнений, що набір слів, написаних у цьому документі, неможливо захистити в жодному суді. А для того, щоб він набрав чинності НАЗК зобовʼязана захистити це в суді", - підкреслив Шурма.

Читайте також: Посадовець поліції Києва, у якого НАЗК знайшло необґрунтовані активи, подав рапорт на звільнення

Він висловив сподівання, що після обрання нового керівництва на прозорому конкурсі, "ця інституція почне боротися з корупцією, а не проїдати гроші платників податків і займатися політичним хайпом".

Як повідомляв Укрінформ, Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) склало протокол про адміністративні правопорушення стосовно заступника керівника Офісу Президента Ростислава Шурми.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-