Умєров вкотре наголосив, що питання звільнення Залужного та Наєва зараз не стоїть

Умєров вкотре наголосив, що питання звільнення Залужного та Наєва зараз не стоїть

Оновлено
Укрінформ
Питання заміни головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного та командувача Об’єднаних сил ЗСУ Сергія Наєва наразі не стоїть, однак його розкачують і внутрішньо, і зовнішньо. Якщо виникне питання ротації, Міноборони їх комунікуватиме.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, про це міністр оборони України Рустем Умєров сказав під час спільного брифінгу з міністром оборони Латвії Андрісом Спрудсом, відповідаючи на запитання, які кадрові зміни плануються в командуванні ЗСУ.

«У військовій компоненті завжди бувають зміни, тобто ротації, хтось переводиться в резерв. У військовому керівництві завжди є перехідні речі, які були до мене і з якими я дуже відкрито до суспільства і до своїх колег у військовій компоненті ставлюся. В цьому плані питання таке не стоїть, я знаю, що його розкачують і внутрішньо, і зовнішньо. Ми сьогодні були разом з головкомом, вітали командувача Сухопутних військ. Я завжди жартую з цього питання з Валерієм Федоровичем, кажу: «Хто на цей раз тебе звільняє?» Я завжди відкритий, якщо є такі питання», - сказав Умєров, додавши, що були певні кадрові ротації окремих командувачів.

Міністр також запевнив, що у разі виникнення питання про зміну вищого військового керівництва, він повідомить про це особисто.

«Таких питань, як росіяни хочуть або наші вороги хочуть - немає. Якщо вони будуть, я вийду з цим питанням і розповім. На сьогодні такого питання немає», - запевнив Умєров.

Читайте також: Підтримка України непохитна, натомість РФ просуває наративи про «зраду» - Умєров

Як повідомляв Укрінформ, 7 листопада міністр оборони Рустем Умєров прокоментував вкиди щодо нібито підготовки до "звільнення" Валерія Залужного з посади головнокомандувача Збройних сил України та назвав це інформаційного війною, яка є складовою російської агресії проти України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-