Зеленський на Херсонщині провів нараду з прикордонниками

Зеленський на Херсонщині провів нараду з прикордонниками

Фото
Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський перебуває на Херсонщині, де провів нараду з прикордонниками.

Про це повідомляється на сайті Глави держави, передає Укрінформ. 

«Під час робочої поїздки на Херсонщину Президент України Володимир Зеленський відвідав розташування одного з підрозділів Херсонського прикордонного загону та привітав військовослужбовців із 20-річчям створення Управління розвідки Державної прикордонної служби України. Глава держави провів нараду щодо актуальної ситуації та умов служби українських прикордонників у прифронтових областях, зокрема на Херсонщині», - йдеться у повідомленні. 

Голова Державної прикордонної служби України Сергій Дейнеко доповів про особливості роботи прикордонників, їхні успіхи та проблемні питання, які потребують уваги.

Зеленський привітав прикордонників-розвідників з їхнім професійним святом.

«Велику роботу робите, велику службу несете – міцну службу. 20 років, із яких майже 10 років – це війна проти окупанта. Я хочу подякувати вам за ваше служіння Україні й українцям», – наголосив він.

Президент побажав прикордонникам перемогти ворога й зберегти себе та своїх побратимів.

«Хочу подякувати вашим батькам за те, що виховали таких мужніх людей, а вашим дружинам, чоловікам, близьким побажати бути поруч із вами. Хочу подякувати їм за те, що додають вам цієї мужності», – сказав глава держави.

Зеленський на Херсонщині провів нараду з прикордонниками / Фото: ОПУ

Зеленський також наголосив, що в наших серцях і думках назавжди залишаться ті, хто віддав своє життя за Україну.

Присутні вшанували хвилиною мовчання всіх воїнів Сил оборони й безпеки України, які загинули під час війни з російськими окупантами.

Як повідомляв Укрінформ, Президент Володимир Зеленський привітав сьогодні з 20-річчям розвідку ДПСУ

Читайте також: Зеленський у Херсоні зустрівся з військовим командуванням

Розвідувальний орган Адміністрації Держприкордонслужби України є державним органом, який здійснює розвідувальну діяльність у сферах прикордонної та імміграційної політики, а також в інших сферах, що стосуються питань захисту державного кордону України та її суверенних прав у виключній (морській) економічній зоні.

Загальне керівництво розвідувальним органом ДПСУ здійснює Президент. Безпосереднє керівництво розвідувальним органом здійснює його начальник, який призначається на посаду і звільняється з посади Президентом. Голова Державної прикордонної служби здійснює керівництво розвідувальним органом у межах своїх повноважень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-