Африканські лідери вважають можливим діалог з Україною та РФ щодо дітей, вʼязнів і експорту зерна

Африканські лідери вважають можливим діалог з Україною та РФ щодо дітей, вʼязнів і експорту зерна

Укрінформ
Лідери африканських країн вважають можливим діалог української і російської сторін з приводу викрадених дітей, полонених та експорту зернових.

Про це заявив президент Сенегалу Макі Салл на спільній пресконференції лідерів африканських країн і Президента України Володимира Зеленського в Києві, передає кореспондент Укрінформу.

«Вважаємо можливим розпочати дискусію з Президентом Зеленським і російською стороною з питання дітей, вʼязнів, зернових, але я зовсім не хотів сказати, що ми приїхали з власним планом врегулювання проблеми», - сказав Салл.

Читайте також: Зеленський запросив країни Африки долучитися до української формули миру

Президент Сенегалу зазначив, що делегація африканських лідерів приїхала до Києва, щоби розглянути Формулу миру Володимира Зеленського і побачити збіг з власним баченням, де вони могли б згуртувати зусилля.

Як повідомляв Укрінформ, президент Південно-Африканської Республіки Сиріл Рамафоса представив у Києві план африканських країн з досягнення миру з десяти пунктів, який завтра члени африканської делегації мають намір оприлюднити російській стороні під час візиту до Москви.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-