Уряд призначив керівника Держінспекції архітектури та містобудування

Уряд призначив керівника Держінспекції архітектури та містобудування

Укрінформ
Кабінет Міністрів ухвалив розпорядження про призначення Олександра Новицького головою Державної інспекції архітектури та містобудування зі строком випробування.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на Телеграм-канал Уряд Online.

«Олександра Новицького головою Державної інспекції архітектури та містобудування, встановивши випробування строком на три місяці», - йдеться у повідомленні.

Також Кабмін призначив Світлану Кашенець заступником міністра у справах ветеранів.

З 7 березня 2023 року Новицький був тимчасово виконувачем обов’язків голови Державної інспекції архітектури та містобудування України.

Читайте також: В Україні поменшало держслужбовців – дані Мінфіну

Він народився 4 жовтня 1988 року у Сімферополі.

У 2008 році закінчив Приватний вищий навчальний заклад «Київський міжнародний університет» та отримав кваліфікацію фахівця з міжнародних відносин. У 2012 році закінчив Київський національний університет імені Тараса Шевченка, кваліфікація – політолог-міжнародник, перекладач з англійської мови, молодший науковий співробітник з міжнародних відносин за спеціальністю «Міжнародні відносини».

З 2013 року розпочав трудову діяльність державного службовця. Працював у Головному управлінні економіки Київської обласної державної адміністрації та Управлінні з питань власності Київської ОДА.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-