Брінк подякувала ППО за захист українського неба від варварських атак росії

Брінк подякувала ППО за захист українського неба від варварських атак росії

Укрінформ
Посол США в Україні Бріджит Брінк подякувала силам Протиповітряної оборони України за захист українського неба під час нічної ракетної атаки рф і запевнила, що Сполучені Штати працюватимуть, аби підсилити їхню здатність протистояти їм.

Про це Брінк написала у Твіттері, передає Укрінформ.

«росія знову запустила ракети глибокої ночі по українських містах, де мали б безпечно та спокійно спати мирні жителі, включно з дітьми. Я вдячна тим, хто захищає небо України, і Сполучені Штати продовжуватимуть наполегливо та швидко працювати, щоб підтримати їх та їхню здатність протистояти варварським нападам росії на народ України», - зазначила посол США.

Читайте також: ППО знищила всі ворожі ракети над Києвом - очільник КМВА

Як повідомлялося, війська рф вночі атакували Україну з літаків стратегічної авіації, випустивши 18 крилатих ракет, 15 з них були знищені засобами протиповітряної оборони Повітряних сил Збройних сил України.

У Павлограді на Дніпропетровщині внаслідок обстрілу пошкоджено промислове підприємство, 19 багатоповерхівок, 25 приватних будинків, 6 закладів шкільної та дошкільної освіти, 5 магазинів. Є руйнування й у громадах району. Кількість постраждалих унаслідок ракетного удару по Павлоградському району Дніпропетровської області зросла до 34-ох, серед них п'ятеро дітей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-