Ордер на арешт путіна є результатом кропіткої роботи Офісу генпрокурора та ОП – Верещук

Ордер на арешт путіна є результатом кропіткої роботи Офісу генпрокурора та ОП – Верещук

Укрінформ
Міжнародний ордер на арешт російського президента володимира путіна є результатом кропіткої роботи Офісу генерального прокурора та Офісу Президента України.

Як повідомляє в Телеграмі Мінреінтеграції, про це віцепрем’єр - міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук наголосила під час прямого включення на єдиному телемарафоні новин, передає Укрінформ.

Верещук уточнила, що міжнародний ордер на арешт путіна є результатом роботи ОГПУ на чолі з генпрокурором Андрієм Костіним та ОПУ на чолі з керівником Офісу Президента Андрієм Єрмаком.

Читайте також: Ніхто не стоїть вище за право та закон: Шольц і Кішіда вітають видачу ордера на арешт путіна

Віцепрем’єр нагадала, що деякі російські посадовці показово всиновлювали депортованих українських дітей, хизуючись своєю безкарністю. Тому ордер на арешт путіна і так званого дитячого омбудсмена російської федерації марії львової-бєлової має чіткий причинно-наслідковий зв’язок.

“Але світ продемонстрував, що не стоятиме осторонь – всіх лиходіїв очікує лава підсудних. Злочини російської влади не залишаться без покарання. І це тільки початок", – резюмувала Верещук.

Читайте також: Ордер МКС на арешт путіна є виправданим – Байден

Як повідомляв Укрінформ, у п’ятницю, 18 березня, судді Міжнародного кримінального суду видали ордери на арешт президента росії володимира путіна та російської дитячої омбудсменки марії львової-бєлової. Їх підозрюють у воєнних злочинах у вигляді незаконних депортації та переміщення населення, зокрема дітей, з окупованої території України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-