Глава МЗС Ізраїлю прибув з візитом до Києва

Глава МЗС Ізраїлю прибув з візитом до Києва

Укрінформ
Міністр закордонних справ Ізраїлю Елі Коен прибув у четвер до Києва - вперше з початку повномасштабного вторгнення рф в Україну.

Про це ізраїльський міністр повідомив у Твіттері, передає Укрінформ.

«Я прибув до Києва з першим візитом ізраїльського міністра в Україну з початку війни. Протягом минулого року Ізраїль стояв поруч з українським народом і на боці України. Сьогодні ми піднімемо прапор Ізраїлю на посольстві Ізраїлю в Києві, яке повернеться до постійної діяльності з метою зміцнення відносин між країнами», - написав дипломат.

Читайте також: Резніков підтвердив, що Ізраїль пообіцяв передати Україні технології оповіщення про ракети і дрони

Коен зазначив, що зустрінеться із Президентом Володимиром Зеленським і міністром закордонних справ Дмитром Кулебою. Також він відвідає Бучу.

Очікується, що Коен перебуватиме у Києві до п'ятниці, 17 лютого.

Як повідомляв Укрінформ, міністри закордонних справ України та Ізраїлю Дмитро Кулеба та Елі Коен під час першої розмови 19 січня обговорювали співпрацю в рамках міжнародних організацій та плани посилити допомогу Україні.

Кулеба заявляв, що Київ чекає на візит міністра закордонних справ Держави Ізраїль Елі Коена для відвертої розмови в безпечному середовищі щодо подальшого розвитку співробітництва.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-