Участь у тренінгу МЗС України взяли 140 дипломатів із восьми країн Африки

Участь у тренінгу МЗС України взяли 140 дипломатів із восьми країн Африки

Укрінформ
До тренінгу в рамках навчального онлайн-курсу Міністерства закордонних справ України для дипломатів з країн Африки долучилися 140 учасників з восьми країн.

Про це повідомив речник МЗС України Олег Ніколенко у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Мав приємність провести сьогодні тренінг на тему антикризових комунікацій. 140 учасників із восьми країн: Нігерії, Кенії, Ефіопії, Сомалі, Кот-д‘Івуару, ПАР, Ботсвани, Мозамбіку та Сенегалу», - зазначив він.

Ніколенко поінформував, що розповів про особливості комунікацій в умовах війни, взаємодію між МЗС та посольствами, алгоритми реагування на кризові ситуації.

Речник МЗС підкреслив, що запит на український досвід з боку країн Африки шалений.

Читайте також: Українська дипломатія має зробити наші інтереси зрозумілими для усіх держав - Зеленський

«Цими днями мої колеги також проводять курси щодо впливів агресії росії на архітектуру міжнародної безпеки, продовольчої та енергетичної безпеки, регіональних та глобальних викликів, публічної дипломатії. Загалом МЗС планує провести в 2023 році серію аналогічних тренінгів для низки інших африканських країн», - зауважив дипломат.

Як повідомляв Укрінформ, 14 лютого розпочався комплексний чотириденний навчальний онлайн-курс для дипломатів із країн Африки на базі Дипломатичної академії імені Геннадія Удовенка при МЗС України.

Фото: Олег Ніколенко, ФБ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-