Брінк обговорила безпекову допомогу Україні з Європейським командуванням армії США

Брінк обговорила безпекову допомогу Україні з Європейським командуванням армії США

Укрінформ
Посол США в Україні Бріджит Брінк обговорила координацію безпекової допомоги Україні з представниками Європейського командування армії США.

Про це Брінк повідомила у Твіттері, передає Укрінформ.

«Важлива зустріч і співпраця із заступником командувача Європейського командування армії США генерал-лейтенантом Стівеном Башемом, радником з політпитань Кейт Бірнс, очільником штабу генерал-майором Адріаном Спейном і командувачем SOCEUR (Командування спеціальних операцій ЗС США в Європі — ред.) генерал-майором Стівеном Едвардсом для координації безпекової допомоги Україні», - написала Брінк.

Читайте також: Брінк - про атаку рф у новорічну ніч: путін досі не розуміє, що українці зроблені із заліза

Раніше посол США в Україні Брінк обговорила під час зустрічі в Німеччині з командувачем армії США в Європі та Африці Деррілом Вільямсом подальші дії для допомоги Україні.

Як повідомляли американські ЗМІ, Президент США Джо Байден підтвердив журналістам, що Вашингтон розглядає можливість передачі Україні БМП Bradley. За інформацією американського високопоставленого чиновника, вони можуть увійти до наступного пакета військової допомоги, про який оголосять цього тижня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-