Кінець року не є кінцем польської допомоги для України - Моравецький

Кінець року не є кінцем польської допомоги для України - Моравецький

Укрінформ
Завершення 2022 року не означає припинення польської допомоги для України. Наступний рік буде роком перемоги.

Про це написав у Твіттері глава польського уряду Матеуш Моравецький, реагуючи на твіт Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля з подякою для польського уряду і польського народу за передачу Україні чергової партії терміналів супутникового зв‘язку Starlink, передає Укрінформ.

“Кінець року не є кінцем польської допомоги для України. Ми всі сподіваємося, що 2023 рік буде роком перемоги і миру!”,- написав Моравецький, прикріпляючи до твіту повідомлення глави українського уряду.

Читайте також: Польські лісівники передали ЗСУ десятки автомобілів і квадрокоптерів

Як повідомляв Укрінформ, Україна отримала чергову партію терміналів супутникового зв‘язку Starlink від Польщі, які відправлять у «пункти незламності». Прем'єр-міністр Шмигаль повідомив, що дуже важливо, аби українці залишалися на зв'язку з близькими, а критична інфраструктура продовжувала працювати, попри найскладніші ситуації. Він подякував партнерам та друзям із Польщі, які підтримують Україну у боротьбі за свободу.

В Україні організовано роботу 11 500 “пунктів незламності”, відкриваються також “пункти незламності відповідального бізнесу”.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-