СБУ підтвердила інформацію про оголошення в розшук медведєва

СБУ підтвердила інформацію про оголошення в розшук медведєва

Укрінформ
Служба безпеки України підтверджує, що заступника голови ради безпеки рф дмитра медведєва оголошено в розшук. Йому загрожує позбавлення волі на строк до п’ятнадцяти років або довічно.

Крім того, в розшуку перебувають директор фсб рф олександр бортніков, голова держдуми рф вячеслав володін, керівник нацгвардії рф віктор золотов та інші, повідомляє пресслужба СБУ у Телеграмі.

«Служба безпеки України підтверджує, що заступника голови ради безпеки рф і колишнього президента країни-агресора дмитра медведєва оголошено в розшук. Це сталося ще у березні 2022 року, на початку повномасштабної агресії рф. Він, як і більшість членів радбезу рф, є підозрюваним у кримінальному провадженні за ст. 110 Кримінального кодексу України (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України). Такі злочини караються позбавленням волі на строк до п’ятнадцяти років або довічно», - йдеться в повідомленні.

Також зазначається, що оголошено в розшук таких представників путінського режиму, як бортніков, володін, золотов, колокольцев, матвієнко, наришкін, шойгу, щоголев, патрушев та інші.

У пресслужбі також зазначили, що слідчі СБУ спільно з прокурорами Офісу генерального прокурора продовжують роботу із документування дій кожного загарбника, які винні у злочинах проти України, аби притягнути їх до відповідальності.

Читайте також: Фантазії медвєдєва та «рятівна» нейтральність: ЦПД оприлюднив нові фейки роспропаганди

Як повідомляв Укрінформ, зранку 10 жовтня росія здійснила масовану ракетну атаку по Україні. Загалом загарбники випустили вже 84 ракети, з них 43 знищено силами української ППО.

Станом на 17.00 відомо про 11 загиблих та майже 90 поранених. Також пошкоджено близько 70 об'єктів, з яких 29 об'єктів критичної інфраструктури, 4 багатоповерхові та 35 приватних житлових будинків, а також столична школа.

Читайте також: «Обережно, вас рятують»: кремлівські ідеї панславізму

Сьогодні СБУ виступила із заявою, де зазначила, що масований ракетний удар по всій Україні є черговим доказом, що росія є терористичним режимом. Світ має ще більше посилити допомогу Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-