Президент створив низку військових адміністрацій на Херсонщині й призначив керівників

Президент створив низку військових адміністрацій на Херсонщині й призначив керівників

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський створив низку військових адміністрацій у Херсонській області та призначив керівників.

Як передає Укрінформ, відповідні указ № 658/2022 та низка розпоряджень від 19 вересня опубліковані на сайті глави держави.

Розпорядженням №183/2022-рп Максима Кожем’яку призначено на посаду начальника Калинівської селищної військової адміністрації Бериславського району Херсонської області. 

Розпорядження №184/2022-рп Сергія Перетятька - на посаду начальника Новотроїцької селищної військової адміністрації Генічеського району Херсонської області. 

Читайте також: Президент утворив військові адміністрації у чотирьох населених пунктах Донеччини

Розпорядженням №185/2022-рп Євгена Позняка - на посаду начальника Зеленопідської сільської військової адміністрації Каховського району Херсонської області. 

Розпорядженням №186/2022-рп Валентину Головату призначено на посаду начальника Мирненської селищної військової адміністрації Скадовського району Херсонської області.

Як повідомляв Укрінформ, 7 вересня Зеленський провів кадрові зміни у керівництві низки місцевих адміністрацій у Донецькій та Луганській областях.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-