Зеленський вручив орден гендиректору заводу «Байкар»

Зеленський вручив орден гендиректору заводу «Байкар»

Фото, відео
Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський провів зустріч із генеральним директором турецької компанії «Байкар» Халуком Байрактаром. Сторони обговорили співпрацю в оборонній сфері, глава держави вручив Байрактару орден “За заслуги” І ступеня.

Як передає Укрінформ, про це інформує пресслужба Глави держави.

Зазначається, що під час зустрічі співрозмовники основну увагу приділили подальшій співпраці України з компанією для посилення обороноздатності української армії.

Окрім того, сторони обговорили деталі будівництва заводу «Байкар» в Україні та виробництво нової продукції з використанням українських деталей.

Повідомляється, що Зеленський високо оцінив внесок Байрактара та його компанії у збільшення потужності українських Збройних Сил у боротьбі з агресором і вручив йому орден «За заслуги» І ступеня.

Читайте також: «Польський» Bayraktar мають доставити до України у жовтні

«Кожен в Україні знає, що таке «Байрактар», знає вашу компанію. Дякую вам, дякую Президенту Ердогану за вашу підтримку й підтримку громадян Туреччини в цій війні з російською агресією», – сказав Зеленський.

Як повідомляв Укрінформ, турецька компанія Baykar Makina має намір збудувати в Україні завод із виробництва ударних в Україні безпілотників Bayraktar TB2, а також створювати Bayraktar Akıncı та Bayraktar Kizilelma — новий безпілотний винищувач.

Фото: Офіс Президента

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-