Верховний Суд остаточно заборонив діяльність «Партії Шарія»

Верховний Суд остаточно заборонив діяльність «Партії Шарія»

Укрінформ
Касаційний адміністративний суд у складі Верховного Суду остаточно заборонив діяльність «Партії Шарія» за позовом Міністерства юстиції України.

Як передає Укрінформ, про це Мін'юст повідомляє у Фейсбуці.

«Касаційний адміністративний суд у складі Верховного Суду прийняв рішення відмовити у задоволенні апеляційної скарги політичній партії «Партія Шарія» та залишити рішення суду першої інстанції без змін», — ідеться в повідомленні.

За інформацією відомства, повний текст постанови в справі № П/857/1/22 буде доступний 13 вересня.

Читайте також: Суд заборонив діяльність партії Наталії Вітренко

Як повідомлялося, станом на 5 липня за позовами Мін'юсту була заборонена діяльність 15 проросійських політичних партій в Україні, зокрема «Комуністичної партії України», партій «Щаслива Україна», «Русь єдина», «ОПЗЖ», «Партії Шарія», «Опоблок», «Соціалісти», «Наші», «Держава», «Блок Володимира Сальдо», партія «Справедливості та розвитку», «Соціалістична партія України», «Ліва опозиція», «Союз лівих сил» та «Прогресивна соціалістична партія України».

У серпні стало відомо, що 7 із 16 проросійських партій оскаржили свою заборону у Верховному Суді. Серед них — «Соціалісти», «Союз лівих сил», «ОПЗЖ», «Партія Шарія» та «Соціалістична партія України».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-