«Довгоочікуване і позитивне»: посли G7 привітали призначення глави САП

«Довгоочікуване і позитивне»: посли G7 привітали призначення глави САП

Укрінформ
Посли країн "Групи семи" привітали призначення Олександра Клименка керівником Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

Про це повідомляється на сторінці Групи у Tвіттері, передає Укрінформ.

«Посли G7 вітають призначення Олександра Клименка головою САП сьогодні генеральним прокурором Костіним. Президент Зеленський уможливив це довгоочікуване, позитивне завершення процедури відбору», - зазначили дипломати.

На їхнє переконання, це величезний стрибок уперед на шляху до створення антикорупційної архітектури України, придатної для досягнення цілей.

Читайте також: Генпрокурор представив колективу САП нового керівника

«Тепер Україна має переконатися, що САП забезпечена усіма ресурсами та інституційною незалежністю, необхідними для боротьби з корупцією у вищих ешелонах влади», - додали посли країн "Групи семи".

Як повідомлялося, керівником Спеціалізованої антикорупційної прокуратури сьогодні, 28 липня, був призначений Олександр Клименко.

Читайте також: Штати вітають призначення керівника САП

19 липня конкурсна комісія з обрання керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури затвердила результати конкурсу: найбільше балів набрав детектив Національного антикорупційного бюро Олександр Клименко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-