Премʼєр Ірландії закликав росію закінчити свою нелюдську агресію

Премʼєр Ірландії закликав росію закінчити свою нелюдську агресію

Укрінформ
Прем’єр-міністр Ірландії Міхал Мартін після відвідин Київщини закликав росію закінчити свою нелюдську, аморальну агресію проти України.

На цьому він наголосив на спільному з Президентом Володимиром Зеленським брифінгу в Києві, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Війна має закінчитися. росія має закінчити свою агресію. Я сьогодні побував в українських містах Київщини, і всі голови місцевих громад говорили мені, що ці містечка не мали військових баз, не мали якоїсь військової потуги. Люди жили там і відпочивали - на них напали, напали на цивільних громадян», - сказав Мартін.

Премʼєр-міністр Ірландії зауважив, що для нього та його країни це справжній жах, ірраціональний і незрозумілий.

«російській федерації треба донести це до відома. Вони просто мають зупинити цю нелюдську, аморальну агресію. Я, відвідавши ці місця, цілковито це зрозумів», - підкреслив очільник уряду.

Читайте також: Ірландія заморозила російські активи на понад €1,7 мільярда

Як повідомляв Укрінформ, прем’єр-міністр Республіки Ірландія Міхал Мартін у середу перебуває з візитом в Україні, де вже відвідав Бородянку, Бучу й Ірпінь, які зазнали руйнувань від російської агресії. Також Мартін зустрівся з Президентом Володимиром Зеленським.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-