У МЗС прокоментували «дипломатичну етику» лаврова

У МЗС прокоментували «дипломатичну етику» лаврова

Укрінформ
У відповідь на згадку главою мзс рф сергієм лавровим дипломатичної етики, Міністерство закордонних справ України нагадало про оприлюднення рф конфіденційного листування глав дипломатій Німеччини та Франції без їхнього дозволу.

На цьому наголосив речник МЗС Олег Ніколенко у Твіттері, передає Укрінформ.

Він зауважив, що лавров згадав про дипломатичну етику, коментуючи оприлюднення змісту розмови лідера Франції Еммануеля Макрона та президента рф володимира путіна напередодні повномасштабного вторгнення російських військ в Україну.

Читайте також: «Неонацисти» в дитячій лікарні Харкова та брехливі заяви лаврова - добірка нових фейків рф

«Але при цьому він забув згадати, як його відомство в листопаді 2021 року оприлюднило конфіденційну переписку міністрів закордонних справ Німеччини та Франції в контексті діяльності Нормандського формату. Як ви розумієте, дозвіл на це вони не давали», - зауважив Ніколенко.

«Ось і виходить такий собі дисоціативний розлад в російській дипломатії. Кажуть одне, а роблять інше», - підкреслив дипломат.

Читайте також: Своє варварство росія експортує навіть у космос – МЗС

Як повідомляв Укрінформ, раніше лавров звинуватив Францію у «порушенні дипломатичної етики» через оприлюднення змісту розмови лідерів Франції Еммануелем Макроном і рф володимиром путіним за чотири дні до початку повномасштабного вторгнення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-