У МЗС України назвали парад у москві маршем ґвалтівників, мародерів та вбивць

У МЗС України назвали парад у москві маршем ґвалтівників, мародерів та вбивць

Укрінформ
По Красній площі у москві пройшли маршем ґвалтівники, вбивці жінок та дітей, крадії та мародери, і це добре бачить увесь світ.

Як передає Укрінформ, про це заявило у Фейсбуці Міністерство закордонних справ України, коментуючи парад у москві.

«Світ сьогодні дуже добре бачить, хто маршує Красною площею та якою є справжня суть російської армії. російські солдати - це воєнні злочинці, які не мають поняття про честь. Вони ґвалтують та варварськи вбивають жінок та чоловіків, дітей та людей похилого віку, і навіть домашніх тварин», - акцентували у зовнішньополітичному відомстві.

У МЗС також зазначили, що російська армія б‘є ракетами по житлових кварталах, лікарнях та пологових будинках, театрах та бібліотеках, а російські солдати розграбовують і знищують тимчасово окуповані міста та села в Україні.

«Світ ніколи не забуде злочини РФ. Разом ми зупинимо Росію», - переконані в МЗС.

Читайте також: путін на параді не оголосив війну Україні та мобілізацію у рф

24 лютого президент рф володимир путін оголосив про повномасштабне вторгнення в Україну. російські війська знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

США, Європейський Союз та інші країни світу застосували санкції проти країни-агресора, міжнародна ізоляція якої посилюється з кожним днем.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-