Дуда: Україні потрібні три речі - зброя, зброя і ще раз зброя

Дуда: Україні потрібні три речі - зброя, зброя і ще раз зброя

Укрінформ
Фотографії з Бучі засвідчують, що не треба шукати компромісу з агресором за будь-яку ціну - Україні зараз потрібно багато зброї.

На цьому наголосив у Твіттері президент Польщі Анджей Дуда, передає Укрінформ.

“Злочинців треба назвати злочинцями, притягнути їх до відповідальності і засудити. Фото з Бучі доводять хибність переконання, що потрібно шукати компроміс за будь-яку ціну. Насправді захисникам України насамперед потрібні три речі: зброя, зброя і ще раз зброя”,- написав Дуда.

Як повідомлялося, прем'єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький вимагає негайно скликати саміт ЄС щодо злочинів російських військових в Україні та накладення чергових санкцій на рф.

Ірпінь, Буча, Гостомель та вся Київська область були визволені від російських загарбників. У визволених містах і селах зафіксовано масові вбивства окупантами цивільних.

Серед знайдених жертв воєнних злочинів російських військ - зґвалтовані жінки, тіла яких намагалися спалити, вбиті представники місцевого самоуправління, діти, літні люди, чоловіки. У багатьох - зв'язані руки, є сліди катувань, багато людей убиті пострілами у потилицю.

За даними Генпрокурора Ірини Венедіктової, станом на вечір 3 квітня з визволеної території Київщини вивезено 410 тіл убитих загарбниками мирних жителів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-