Зеленський: Війна в Україні змінює світ – суспільна думка стає сильнішою за будь-якого лідера

Зеленський: Війна в Україні змінює світ – суспільна думка стає сильнішою за будь-якого лідера

Укрінформ
Війна в Україні змінює весь світ. Зокрема, підвищується значущість суспільної думки.

На цьому наголосив Президент України Володимир Зеленський в інтерв’ю суспільним мовникам, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Світ зміниться. Він уже змінився. Політики вже бояться своїх людей, бояться соціальної відповідальності. Бачать, що народи по-різному реагують. У багатьох державах народи підтримають нас на 100%, а лідери не на 100% через ті чи інші причини. Я не кажу, хто правий, але це говорить про те, що суспільна думка буде сильнішою за будь-якого лідера у світі. Тобто ми бачимо з вами зміни процесів. Зміни процесів, які ведуть до реального, не теоретичного, а практичного народовладдя. Народовладдя – це не революція. Це, перш за все, про появу реальної влади – влади людей і суспільства», - підкреслив глава Української держави.

Президент України висловив думку, що формування народовладдя в майбутньому призведе до створення нових безпекових альянсів. Зеленський уточнив, що не має на увазі руйнування чинних організацій. Водночас він підкреслив, що люди прагнутимуть упевненості в своїй безпеці, тому створюватимуть союзи, які би гарантували це.

Як повідомлялося, 24 лютого президент РФ володимир путін оголосив про широкомасштабне вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Сотні тисяч громадян іноземних держав регулярно виходять на мітинги в підтримку України і закликають свою владу до рішучих дій щодо гарантування безпеки Українській державі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-