Дії путіна в Україні можна кваліфікувати як тероризм - німецький політик

Дії путіна в Україні можна кваліфікувати як тероризм - німецький політик

Укрінформ
Воєнні злочини росії в Україні дають підстави кваліфікувати режим путіна як терористичний.

Про це в коментарі виданню Guildhall заявив депутат німецького Бундестагу від «Зелених» Робін Вагенер, передає Укрінформ.

«Путін використовує страх і терор як політичну зброю - і проти України, і проти Європи. Розв'язана війна проти мирного населення, а також повідомлення про викрадення парамедиків ще раз розкривають огидний характер путінської диктатури. Страх - його мафіозний метод. Путін хоче, щоб його боялися всі, а він нічого не боявся. Але він уже переляканий ідеями демократії та свободи. Ідеями, які він утискає всередині власної країни та проти яких воює в Україні», - заявив політик.

Він наголосив, що воля вільного українського народу до протистояння російському терору вражає.

«І ми погоджуємося з нашими українськими друзями - путіну ніколи не перемогти європейський дух свободи, демократії та справедливості», - переконаний депутат Бундестагу.

«Воєнні злочини путіна проти України кваліфікують путінську росію як терористичний режим», - підсумував Вагенер.

Як повідомляв Укрінформ, під час дебатів у Бундестазі цього тижня Вагенер наголосив, що якби після «референдуму» та анексії Криму були запроваджені безпрецедентні санкції, повномасштабному вторгненню росії в Україну вдалося би запобігти. Він закликав «перестати боятися путіна, адже страх – це його гангстерський метод, але путін не зможе перемогти демократію та свободу».

Фото: robin-wagener.de

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-